Anime

Rent-A-Girlfriend – Sezonul 2 – Trailerul Complet al Serialului

Personalul anime-ului „Rent-A-Girlfriend”, mai numit și „Kanojo, Okarishimasu”, adaptat după manga creată de Reiji Miyajima, a postat sâmbătă videoclipul promoțional complet și artiștii melodiilor tematice pentru sezonul al doilea. Videoclipul anunță și previzualizează melodia de deschidere „Himitsu Koi-Gokoro” (Secret Love Heart), creată de CHICO cu Honeyworks.

MIMINARI interpretează melodia de final „Ienai feat. asmi” (Unspeakable).

Sezonul va avea premiera în blocul de programare Super Animeism pe MBS, TBS și 26 de afiliați pe 1 iulie la 25:25 (efectiv, 2 iulie la 1:25 a.m.). Crunchyroll va transmite anime-ul pe măsură ce acesta este difuzat.

Spectacolul va prezenta o distribuție principală care revine. Kazuomi Koga (Rainy Cocoa, Welcome to Rainy Color) regizează din nou anime-ul la TMS Entertainment (în colaborare cu Studio Comet), iar Mitsutaka Hirota (Anime-Gataris, Nanbaka, The Prince of Tennis II) se întoarce pentru a supraveghea scenariile seriei. . Kanna Hirayama proiectează personajele, iar HYADAIN compune muzica. Personalul care revine include, de asemenea, regizorul de sunet Hajime Takakuwa, directorul artistic Minoru Akiba, artistul de culoare Fumiko Ishiguro, directorul de compoziție pentru fotografie Shintaro Sakai și editorul Yumiko Nakaba.

Primul sezon anime a avut premiera pe blocul de programare Animeism în iulie 2020 și a fost difuzat pentru 12 episoade. Crunchyroll a transmis anime-ul în întreaga lume, cu excepția Asiei.

Crunchyroll descrie povestea:

Kinoshita Kazuya este un eșec de 20 de ani al unui student de colegiu. A reușit să-și sărute iubita o dată, dar a fost părăsit după o lună. „Ugh… La naiba. Nu vreau să trec niciodată prin asta.” Complet ranchiună, Kazuya folosește o anumită metodă pentru a se întâlni cu o fată. Se duce la locul lor de întâlnire și deodată aude: „Tu ești Kazuya-kun, nu?” O fată frumoasă care își peria părul lung și negru după ureche era acolo, zâmbindu-i. Numele ei era Mizuhara Chizuru. Ceva real se naște după o singură închiriere! O comiție romantică nesăbuită, plină de dragoste și entuziasm este pe cale să înceapă!”
Miyajima a lansat manga în revista Kodansha’s Weekly Shōnen Magazine în iulie 2017. Kodansha Comics publică manga în engleză.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *