Anime

Rent-A-Girlfriend Sez. 3 – Publică Un Nou Videoclip cu Mini Yaemori

Contul oficial de Twitter pentru anime-ul „Rent-A-Girlfriend” (Kanojo, Okarishimasu), adaptat după manga lui Reiji Miyajima, a anunțat sâmbătă pentru sezonul 3 un nou videoclip de promovare a personajului Mini Yaemori, împreună cu o nouă ilustrație. Yū Serizawa îi va da voce lui Mini.

Cel de-al treilea sezon al anime-ului va avea premiera pe 7 iulie în cadrul blocului Super Animeism pe MBS, TBS și alte 26 de filiale. Crunchyroll va difuza sezonul în toată lumea, cu excepția Asiei.

Distribuția anime-ului care se întoarce include:
Shun Horie în rolul lui Kazuya Kinoshita.
Sora Amamiya în rolul lui Chizuru Mizuhara
Rie Takahashi în rolul lui Sumi Sakurasawa
Aoi Yūki în rolul lui Mami Nanami
Nao Tōyama – Ruka Sarashina

Shin’ya Une îl înlocuiește pe Kazuomi Koga pentru a regiza noul sezon la TMS Entertainment. Mitsutaka Hirota se întoarce pentru a scrie scenariile serialului. Kanna Hirayama desenează din nou personajele. HYADAIN se întoarce pentru a compune muzica. Personalul care revine include, de asemenea, directorul de sunet Hajime Takakuwa, directorul artistic Minoru Akiba, artistul de color key Fumiko Ishiguro, directorul de compoziție al fotografiei Shintaro Sakai , și editorul Yumiko Nakaba.

Halca va interpreta noua melodie de deschidere „Renai mm Film” (Love mm Film).

Cel de-al doilea sezon a avut premiera în iulie 2022. Crunchyroll a difuzat anime-ul pe măsură ce a fost difuzat la TV.
Primul sezon al anime-ului a avut premiera în blocul de programe Animeism în iulie 2020 și a fost difuzat timp de 12 episoade. Crunchyroll a difuzat anime-ul în toată lumea, cu excepția Asiei.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *