Anime

Record of Ragnarok II – Publică Un Nou Trailer

Personalul anime-ului „Record of Ragnarok II”, cel de-al doilea sezon din seria „Record of Ragnarok”, a dezvăluit marți cel de-al doilea videoclip promoțional al anime-ului. Noul videoclip promoțional prezintă tema de deschidere „Rude, Loose Dance”, interpretată de Minami.

Primele 10 episoade ale anime-ului vor avea premiera pe Netflix pe 26 ianuarie, iar celelalte cinci episoade vor debuta mai târziu în acest an.

Netflix a dezvăluit, de asemenea, membrii distribuției engleze pentru al doilea sezon:
George Newbern ca Hercule
Jeff Leach ca Jack Spintecătorul
Ryan Colt Levy ca Loki
SungWon Cho ca Kajinosuke Tanikaze
Tony Curran ca Arthur Conan Doyle și Jack Smith
Kari Wahlgren ca Hlökk
Victoria Atkin ca Mary
David Errigo Jr. ca Jack Spintecătorul (Tânăr)
Noshir Dahal ca Indr și Brahma

Distribuția nouă pentru anime include:
Tomokazu Sugita ca Jack Spintecătorul
Katsuyuki Konishi în rolul lui Heracles
Subaru Kimura ca Raiden Tameemon
Yūichi Nakamura ca Buddha

Membrii distribuției care revin includ:
Miyuki Sawashiro ca Brunhilde
Tomoyo Kurosawa ca Göll
Tatsuhisa Suzuki ca Shiva

Masao Ookubo revine pentru a regiza al doilea sezon la Graphinica și Yumeta Company. Kazuyuki Fudeyasu se ocupă din nou de compoziția serialului, împreună cu Yuka Yamada. Masaki Satō se întoarce pentru a crea personajele, iar Yasuharu Takanashi se întoarce pentru a compune muzica. Yasunori Ebina se ocupă din nou de direcția sunetului.

Masatoshi Ono interpretează melodia de final „Inori” (Rugăciune).

Primul sezon a debutat pe Netflix exclusiv în toată lumea în iunie 2021. Warner Bros Japan descrie anime-ul:
„7 milioane de ani de civilizație umană se apropie de sfârșit… La fiecare 1000 de ani, toți zeii lumii se adună în ceruri pentru a participa la „Conferința supraviețuirii omenirii”. Toți zeii sunt de acord să pună capăt omenirii din cauza actelor lor nesăbuite din trecut, dar înainte de a se pronunța verdictul final, Brunhild, cea mai mare dintre cele 13 surori Valkyrie, face obiecții.
„Pentru a condimenta lucrurile, de ce nu testezi oamenii?”

Propunerea ei a fost de a avea lupta finală a lui Dumnezeu împotriva umanității, cunoscută și sub numele de „Ragnarok”, în care toți zeii din lume și campionii din întreaga istorie a omenirii intră în luptă 1 la 1. Prima echipă care a câștigat 7 bătălii din 13 va fi câștigătoare.

Pare aproape imposibil ca oamenii să învingă împotriva zeilor. Deși zeii îi batjocoresc, Brunhild provoacă în continuare;

„Te distrezi?”

Asta atinge nervii zeilor și ei acceptă propunerea ei cu furie. Prin urmare, Brunhild și surorile ei trebuie să aleagă 13 dintre cei mai puternici campioni din istoria omenirii.

Oamenii îi vor depăși pe zei și vor putea opri finalul ultimat?

În sfârșit, încep luptele escatologice dintre cer și pământ!”

Manga Shūmatsu no Walküre a fost lansată în revista Comic Zenon în noiembrie 2017. Umemura scrie povestea, în timp ce Ajichika desenează arta. Fukui este creditat pentru compoziție.

Spinoff-ul „Ryo Fu Hō Sen Hishōden” a fost lansat în Comic Zenon în octombrie 2019 și s-a încheiat în al șaptelea volum în decembrie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *