Anime

Ranking of Kings: The Treasure Chest – Trailer – Premiera

Crunchyroll a anunțat miercuri că va începe joi difuzarea în engleză a anime-ului Ranking of Kings: The Treasure Chest of Courage.

Distribuția engleză care se întoarce include:

Emily Fajardo ca Bojji
SungWon Cho ca Kage
Christopher R. Sabat ca Despa
Ben Phillips ca narator

Caitlin Glass regizează dublajul în engleză cu asistenții Paul Cline și Emi Lo. Cline este, de asemenea, inginer ADR, iar Andrew Tipps este inginer de amestec. Phillips scrie scenariul în limba engleză împreună cu supervizorul Jarrod Greene.

Anime-ul spune o poveste care nu a fost văzută în anime-ul original și prezintă o distribuție și personal care revin. PEOPLE 1 interpretează tema de deschidere „GOLD”, iar Aimer interpretează tema de final „Atemonaku”.

Manga web se concentrează în jurul lui Bojji, un prinț surd și neputincios care nu poate mânui nici măcar o sabie pentru copii. În calitate de fiu întâi născut, el se străduiește din greu și visează să devină cel mai mare rege al lumii. Cu toate acestea, oamenii mormăie despre el la spatele lui ca fiind „un prinț bun la nimic” și „nici cum să poată fi rege”.

Bojji este capabil să-și facă primul prieten, „Kage” – o umbră literală pe pământ care îl înțelege cumva bine pe Bojji. Povestea urmărește maturizarea lui Bojji în timp ce întâlnește diverși oameni în viața lui, începând cu întâlnirea lui fatidică cu Kage.

Sursă: Crunchyroll

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *