Manga

Psycho-Pass 3: First Inspector – Se Încheie

Site-ul web Shonen Jump+ a publicat sâmbătă cel de-al 10-lea și ultimul capitol din adaptarea manga a lui Saru Hoshino a filmului Psycho -Pass 3: First Inspector. Primul volum al manga va fi lansat pe 4 octombrie. Manga va avea două volume.

În plus, capitolul final a mai dezvăluit că anime-ul principal Psycho-Pass 3 va avea o adaptare inedită care va fi lansată pe 20 noiembrie.

Hoshino a lansat adaptarea manga a filmului în octombrie 2021. Filmul încheie povestea sezonului 3 despre cazul „Vulpilor” urmărite de Unitatea 1, misterul Bifrost și bătălia lui Arata și Kei.

Filmul a fost deschis în Japonia în martie 2020 și, de asemenea, a debutat exclusiv pe Amazon Prime Video în afara Japoniei mai târziu în aceeași lună. Ren Kanan a scris și o romanizare a filmului care a fost livrat în septembrie 2021.

Animeul Psycho-Pass 3 a avut premiera în octombrie 2019, fiecare dintre cele opt episoade din anime având o durată de o oră. Anime-ul a fost difuzat în interiorul și în afara Japoniei doar pe Amazon Prime Video. Saru Hoshino a desenat și o adaptare manga a seriei anime principale, care a fost lansată pe Shonen Jump+ în octombrie 2019 și s-a încheiat în august 2021. Shueisha a publicat cel de-al patrulea și ultimul volum al manga în octombrie 2021.

Sursă: Shonen Jump+

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *