Anime

Play It Cool, Guys – Un Nou Videoclip Promoțional

Site-ul oficial pentru adaptarea anime pentru televiziune a manga Play It Cool, Guys a dezvăluit duminică un videoclip promoțional și un material vizual care îl evidențiază pe Takayuki Mima:

Anime-ul va avea premiera în octombrie.

Distribuția anunțată:

Chiaki Kobayashi ca Hayate Ichihara
Kouki Uchiyama ca Shun Futami
Yuichiro Umehara ca Takayuki Mima
Shōya Chiba ca Sōma Shiki
Chiaki Kon ( Pretty Guardian Sailor Moon Crystal: Season III, Pretty Guardian Sailor Moon Eternal, The Way of the Househusband, Junjō Romantica ) regizează anime-ul la Studio Pierrot. Makoto Uezu ( Assassination Classroom, Yuki Yuna Is a Hero, Space Brothers ) supraveghează scenariile seriei, iar Airi Taguchi (animația cheie pentru Children of the Sea, Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? Al doilea sezon) este fiind atât designer de personaje, cât și director șef de animație. Masato Nakayama( B-PROJECT, We Never Learn: BOKUBEN, You and Me. ) compune muzica.

Yen Press lansează manga în engleză și descrie povestea:

Intră: o grămadă de băieți cool care par că ar avea acea slujbă inabordabilă. Dar haideți să fim realiști, nu asta sunt ei cu adevărat. Sunt doar o grămadă de prostănaci care s-au înțeles. Așa că stai pe loc, ia niște floricele de porumb și bucură-te să privești o grămadă de băieți proști care încearcă să arate cool toată ziua în fiecare zi. Play It Cool, Guys este o colecție distractivă de povești care prezintă băieți care sunt în părți egale cool și în părți egale adorabil de stângaci.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *