Anime

Play It Cool, Guys – Un Nou Trailer și Poster despre Sōma Shiki

Site-ul oficial pentru anime-ul de televiziune „Play It Cool, Guys”, mai numit și Cool Doji Danshi”, adaptat după manga creată de Kokone Nata, a dezvăluit luni un videoclip promoțional și o nouă ilustrație în care îl evidențiază pe Sōma Shiki. Anime-ul are premiera în octombrie.

În distrubuția principală vor juca:
Chiaki Kobayashi ca Hayate Ichihara
Kouki Uchiyama ca Shun Futami
Yuichiro Umehara ca Takayuki Mima
Shōya Chiba ca Sōma Shiki

Chiaki Kon regizează anime-ul la Studio Pierrot. Makoto Uezu supraveghează scenariile seriei, iar Airi Taguchi este fiind atât designer de personaje, cât și director șef de animație. Masato Nakayama compune muzica.

Yen Press lansează manga în engleză în culori pline, deoarece a fost lansată inițial în Japonia. Compania descrie povestea:

„Intră: o grămadă de băieți cool care par că ar avea acea slujbă inabordabilă. Dar haideți să fim reali, nu asta sunt ei cu adevărat. Sunt doar o grămadă de nenoroci care s-au înțeles. Așa că stai pe loc, ia niște floricele de porumb și bucură-te să privești o grămadă de băieți proști care încearcă să arate cool toată ziua în fiecare zi.”

Play It Cool, Guys este o colecție distractivă de povești care prezintă băieți care sunt în părți egale cool și în părți egale adorabil de stângaci.

Nata a lansat manga în iunie 2019 pe site-ul Gangan pixiv, unde este în desfășurare. Square Enix a publicat cel de-al patrulea volum în noiembrie. Manga s-a clasat pe locul 16 pentru ediția 2020 a lui Takarajimasha Kono Manga ga Sugoi! drept Ghid pentru lista de cititoare feminine. Manga s-a clasat, de asemenea, pe locul al șaptelea la pixiv și Nippon Shuppan Hanbai, Inc. „Web Manga General Election” în 2019.

Noua ilustrație despre Sōma Shiki

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *