Anime

Play It Cool, Guys – Un Nou Trailer cu Hayate Ichihara

Site-ul oficial pentru adaptarea anime după manga „Play It Cool, Guys”, mai numită și „Cool Doji Danshi”, creată de Kokone Nata, a dezvăluit marți un poster și un videoclip de promovare a personajului Hayate Ichihara

Animeul va avea premiera în octombrie și va juca:
Chiaki Kobayashi ca Hayate Ichihara
Kouki Uchiyama ca Shun Futami
Yuichiro Umehara ca Takayuki Mima
Shōya Chiba ca Sōma Shiki

Chiaki Kon regizează anime-ul la Studio Pierrot. Makoto Uezu supraveghează scenariile seriei, iar Airi Taguchi este atât designer de caractere, cât și director șef de animație. Masato Nakayama compune muzica.

Yen Press lansează manga în engleză în culori pline, deoarece a fost lansată inițial în Japonia. Compania descrie povestea:
„Intră: o grămadă de băieți cool care par că ar avea acea slujbă inabordabilă. Dar haideți să fim reali, nu asta sunt ei adevărati. Sunt doar o grămadă de nenoroci care s-au descurcat. Așa că stai pe loc, ia niște floricele de porumb și bucură-te să privești o grămadă de băieți proști care încearcă să arate cool toată ziua în fiecare zi. Play It Cool, Guys este o colecție distractivă de povești cu băieți care sunt în părți egale cool și în părți egale adorabil de stângaci.”

Nata a lansat manga în iunie 2019 pe site-ul Gangan pixiv, unde este în desfășurare. Square Enix a publicat cel de-al patrulea volum în noiembrie. Manga s-a clasat pe locul 16 pentru ediția 2020 a lui Takarajimasha Kono Manga ga Sugoi!. Manga s-a clasat, de asemenea, pe locul al șaptelea la pixiv și Nippon Shuppan Hanbai Inc, „Web Manga General Election” în 2019.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *