Romane

Overlord – Se Încheie În 2 Volume

Postfața din a doua parte a celui de-al 16-lea volum din seria de romane ușoare Overlord a dezvăluit vineri că romanele se vor încheia în două volume.

Kugane Maruyama a început seria originală de romane ușoare Overlord online în 2010, iar amprenta Enterbrain a început să publice seria tipărită cu ilustrații de so-bin în 2012. Yen Press lansează seria de romane în America de Nord. Compania lansează, de asemenea, adaptarea manga a lui Hugin Miyama și Satoshi Ōshio.

Povestea francizei are loc în anul 2138, când jocurile în realitate virtuală sunt în plină expansiune. Yggdrasil, un joc online popular, este închis în liniște într-o zi. Cu toate acestea, protagonistul Momonga decide să nu se deconecteze. Momonga este apoi transformat în imaginea unui schelet ca „cel mai puternic vrăjitor”. Lumea continuă să se schimbe, personajele non-player (NPC) care încep să simtă emoții. Neavând părinți, prieteni sau loc în societate, acest tânăr obișnuit Momonga se străduiește apoi să preia noua lume în care a devenit jocul.

Sursă: Overlord volumul 16

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *