Manga

Ōoku: The Inner Chambers – O Nouă Adaptare Live-Action – Premiera

NHK a anunțat marți că va produce o nouă adaptare live-action a manga Ōoku: The Inner Chambers, care va avea premiera pe NHK în ianuarie 2023. Yoshiko Morishita ( JIN live-action) scrie scenariile spectacolului.

Seria se va concentra în principal pe arcurile Iemitsu, Tsunayoshi, Yoshimune și Restaurarea Imperială. NHK va începe să dezvăluie membrii distribuției pentru fiecare arc în septembrie.

Manga a inspirat deja o adaptare anterioară de film live-action în 2010, un serial de televiziune live-action intitulat Ōoku: Arikoto – Iemitsu Hen în octombrie 2012 și un al doilea film live-action intitulat Ōoku: Eien – Emonnosuke – Tsunayoshi Hen în decembrie 2012.

Viz Media publică manga în engleză și descrie povestea:

În Japonia din perioada Edo, o nouă boală ciudată numită Variola roșie a început să-i vâneze pe oamenii țării. În termen de optzeci de ani de la primul focar, populația masculină a scăzut cu șaptezeci și cinci la sută. Femeile au asumat toate rolurile acordate în mod tradițional bărbaților, chiar și pe cel al Shogunului. Bărbații, prețioși furnizori de viață, sunt protejați cu grijă. Și cei mai frumoși dintre bărbați sunt trimiși să slujească în Camera interioară a Shogunului…

Sursă: Comic Natalie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *