Anime

NieR:Automata Ver 1.1a – Trailer Caracter Nou

Site-ul oficial pentru NieR:Automata Ver 1.1a, adaptarea anime pentru televiziune a jocului NieR:Automata, a început duminică să difuzeze un scurt videoclip promoțional care evidențiază personajul Pascal. Site-ul web a dezvăluit și o imagine pentru personaj.

Anime-ul va avea premiera în ianuarie 2023.

Distribuție:

Yui Ishikawa ca 2B
Natsuki Hanae ca 9S
Hiroki Yasumoto ca Pod 042
Kaoru Akiyama ca Pod 153
Chiaki Kanou ca comandant
Keiko Isobe ca operator 60
Meari Hatsumi ca operator 210
Ryouji Masuyama ( Blend S, Hello WeGo! ) regizează anime-ul la A-1 Pictures, iar Masuyama este, de asemenea, responsabil de compoziția seriei alături de Yokō Tarō din jocul original. Jun Nakai proiectează personajele și servește ca director șef de animație. MONACA compune muzica.

Square Enix descrie povestea jocului:

NieR:Automata spune povestea androizilor 2B, 9S și A2 și lupta lor pentru a recupera distopia condusă de mașini, invadată de mașini puternice.
Omenirea a fost alungată de pe Pământ de ființe mecanice din altă lume. Într-un efort final de a lua înapoi planeta, rezistența umană trimite o forță de soldați androizi pentru a distruge invadatorii. Acum, un război între mașini și androizi se dezlănțuie… Un război care ar putea dezvălui în curând un adevăr de mult uitat al lumii.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *