Anime

My Home Hero – Un Nou Trailer Anunță Premiera din 2 Aprilie

Contul oficial de Twitter al anime-ului de televiziune „My Home Hero”, adaptat după manga lui Naoki Yamakawa și Masashi Asaki, a început să difuzeze cel de-al doilea videoclip promoțional, dezvăluind debutul anime-ului de pe 2 aprilie. De asemenea, trailerul prezintă în avanpremieră melodia de deschidere a anime-ului, „Ai no Uta” (Song of Love) de Chiai Fujikawa.

Anime-ul va debuta la Tokyo MX și BS TV pe 2 aprilie la ora 23:30 JST. Crunchyroll va difuza anime-ul pe măsură ce va fi difuzat la TV.

Distribuția anunțată anterior include:
Junichi Suwabe în rolul lui Tetsuo Tosu, un fabricant de jucării în vârstă de 47 de ani.
Sayaka Ohara în rolul lui Kasen Tosu, soția lui Tetsuo, în vârstă de 41 de ani, care este o confidentă de nădejde.
Chihiro Shirata în rolul lui Reika Tosu, singura fiică a familiei Tosu și studentă în primul an de facultate.
Kent Itō în rolul lui Kyōichi Majima, un tânăr de 20 de ani, membru al unui grup de crimă organizată
Shinichiro Miki în rolul lui Yoshitatsu Matori, tatăl lui Nobuto
Keita Tada în rolul lui Nobuto Matori, prietenul lui Reika.
Rumi Okubo în rolul lui Hibiki, o hostess care a devenit iubita lui Nobuto după ce s-au cunoscut cu un an în urmă
Akio Ohtsuka în rolul lui Kubo, o figură de lider al unui grup de crimă organizată
Kōichi Yamadera în rolul lui Shino
Katsuhiro Tokuishi în rolul lui Takeda
Mitsuhiro Sakamaki în rolul lui Tabata

Takashi Kamei regizează anime-ul la Tezuka Productions. Kohei Kiyasu scrie și supervizează scenariile serialului. Masatsune Noguchi desenează personajele. Yukio Abe este designerul artistic. Kenji Kawai compune muzica, în timp ce Takumi Itō este regizorul de sunet. Kiyotaka Kawada este creditat pentru efectele sonore.

Dizzy Sunfist interpretează melodia de final „Decided”.

Yamakawa și Asaki au lansat manga în Weekly Young Magazine în mai 2017. Al 19-lea volum al manga a fost expediat pe 6 ianuarie. Manga a fost reluată cu a treia și ultima parte în numărul 29 al revistei Weekly Young Magazine în iunie 2022. Arcul final reia povestea la șapte ani după cea de-a doua parte. Manga a intrat într-o pauză după ce și-a încheiat a doua parte în octombrie 2021.

Manga se concentrează pe un salariat care are o soție de încredere și o fiică la universitate care poate acționa uneori un pic rebel, dar are o viață fericită în felul său. Până într-o zi când află că fiica sa a fost bătută și astfel începe călătoria sa într-o lume periculoasă pentru a-și proteja familia.

Manga „I’m Standing on a Million Lives” de Yamakawa și Akinari Nao a inspirat o adaptare anime pentru televiziune care a avut premiera în octombrie 2020. Al doilea sezon al anime-ului a avut premiera în iulie 2021. Kodansha Comics publică manga în limba engleză.

Asaki a desenat pentru manga Psychometrer și Psychometrer Eiji a lui Yuma Ando și a desenat, de asemenea, manga IWGP: Denshi no Hoshi pentru franciza Ikebukuro West Gate Park.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *