Anime

My Happy Marriage – Publică Primul Trailer Promoțional

Kadokawa a dezvăluit luni că anime-ul de televiziune „My Happy Marriage”, mai numit și „Watashi no Shiawase na Kekkon”, adaptat după seria de romane a lui Akumi Agitogi și Tsukiho Tsukioka, va avea premiera în iulie. Personalul anime-ului a dezvăluit, de asemenea, primul videoclip promoțional al serialului, un nou poster și mai mulți membri ai distribuției.

Noii membri ai distribuției includ:
Ayane Sakura ca Kaya Saimori
Kōtarō Nishiyama ca Kōji Tatsuishi
Houko Kuwashima ca Yurie
Hiro Shimono ca Yoshito Godō

Anime-ul îi are în rolurile principale pe Reina Ueda în rolul Miyo Saimori și pe Kaito Ishikawa în rolul lui Kiyoki Kudo.

Takehiro Kubota regizează serialul la Kinema Citrus. Takao Abo este responsabil de storyboard-uri și supraveghere. Ami Satо̄, Takahito Ōnishi și Momoka Toyoda supraveghează scenariile serialului. Shōko Yasuda proiectează personajele. Yuushi Koshida este regizorul 3DCG. Evan Call compune muzica.

Agitogi și Tsukioka au lansat seria de romane în ianuarie 2019. Yen Press a licențiat romanele ușoare și descrie povestea:
„Născută într-o familie nobilă, Miyo este crescută de mama ei vitregă abuzivă și căsătorită cu Kiyoka, un soldat atât de lipsit de inimă încât logodnicele sale anterioare au fugit în trei zile de la logodna lor. Neavând nicio casă în care să se întoarcă, Miyo începe încet să-și deschidă inima față de viitorul ei soț rece și palid, în ciuda introducerii lor stâncoase… Aceasta ar putea fi doar șansa ei de a găsi dragostea și fericirea adevărată.”

Adaptarea manga a lui Rito Kohsaka a debutat pe site-ul web Gangan Online al Square Enix în decembrie 2018. Square Enix Manga & Books lansează manga fizic și digital în engleză.

O adaptare cinematografică live-action a romanelor se va deschide în Japonia pe 17 martie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *