Anime

My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer – O Nouă Adaptare

Earth Star Entertainment a anunțat marți că seria de romane ușoare My Daughter Left the Nest and Returned an S-Rank Adventurer (ni Naritai to Miyako ni Deteitta Musume ga S-rank ni Natteta ) primește un anime. Compania a anunțat anime-ul într-o reclamă video pentru viitorul al șaselea volum al adaptării manga.

J-Novel Club lansează seria de romane ușoare în engleză și descrie seria:

Viața unui aventurier nu este întotdeauna una plină de farmec. Belgrieve află acest lucru pe calea grea, când o întâlnire mortală îi fură piciorul și capacitatea de a-și urmări visele la scurt timp după ce a pornit spre faimă și avere. Dar soarta nu s-a terminat cu acest aventurier retras!
În timp ce strânge ierburi în sălbăticie, el descoperă o fetiță abandonată și o numește Angeline după ce a decis să o crească ca a lui. Angeline crește pentru a deveni o aventurieră de top de sine stătătoare, dar, după ce s-a aventurat în lume și și-a făcut un nume, faima, averea și puterea nu au atracție pentru aventurierul desăvârșit de rang S: dorința ei sinceră este pentru nimic altceva decât să-și revadă tatăl.

Sursă: Site-ul PR Times

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *