25 septembrie 2022
Manga

Musunde, Tsunaide – Se Încheie În Următorul Capitol

Numărul din septembrie al revistei Manga Time Kirara a dezvăluit pe 9 august că manga Musunde, Tsunaide (Bind, Connect) se va încheia în următorul capitol.

Manga se concentrează pe Kanoko și pe prietena ei Tsunagu. Personalitățile lor sunt complet opuse una față de cealaltă, dar sunt încă foarte apropiate. Dar ceva se întâmplă într-o zi în timp ce se joacă lângă un mic altar de munte pe care îl numesc Nogeyama-sama.

Arai a lansat manga în Manga Time Kirara în iunie 2019. Houbunsha a publicat cel de-al doilea volum compilat al manga în septembrie 2021 și va publica al treilea volum pe 27 octombrie.

Arai a încheiat manga Sansha Sanyō ( Three Leaves, Three Colors ) în decembrie 2018. Hobunsha a publicat cel de-al 14-lea și ultimul volum în ianuarie 2019. Manga a inspirat un anime de televiziune cu 12 episoade care a avut premiera în aprilie 2016. Funimation a difuzat serialul subtitrat în engleză așa cum a fost difuzat în Japonia. Funimation a lansat seria pe disc Blu-ray și DVD în iulie 2017.

Manga cu patru panouri de comedie a lui Arai Engaged to the Unidentified ( Mikakunin de Shinkōkei ) a inspirat, de asemenea, un serial anime de televiziune care a avut premiera în ianuarie 2014. Crunchyroll a difuzat serialul, iar Sentai Filmworks a lansat seria în Blu-ray în februarie 2015.

Sursă: Manga Time Kirara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.