Romane

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation – Se Încheie

Kadokawa a postat o listă web pentru publicația din 25 noiembrie a cărții speciale Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation Special Book, iar lista raportează că povestea principală a seriei de romane ușoare Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation de la Rifujin na Magonote „se va încheia în sfârșit în volumul 26! „.

Seven Seas Entertainment a licențiat atât seria principală de romane ușoare, cât și adaptarea manga. De asemenea, compania a licențiat manga spin-off Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious ( Mushoku Tensei: Roxy Datte Honki desu ). Seven Seas descrie povestea „fantezie epică și influentă” a romanelor originale:

Dat afară de familia sa și rătăcind pe străzi, un șomer închis, în vârstă de 34 de ani, crede că s-a lovit de fund, la fel cum a fost lovit și ucis de un camion cu viteză! Trezindu-se renascut drept copil într-o lume a săbiilor și a vrăjitoriei, dar cu amintirile primei sale vieți intacte, Rudeus Greyrat este hotărât să nu repete greșelile sale din trecut. El va profita la maximum de această reîncarnare în timp ce pornește în aventura celei de-a doua vieți!

Sursă: Kodakawa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *