Anime

Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation II – Trailer – Premiera

Site-ul oficial Mushoku Tensei: Jobless Reincarnation II a anunțat vineri că anime-ul va avea premiera pe Tokyo MX pe 2 iulie înainte de difuzare pe alte rețele. Sezonul va fi difuzat și pe ABEMA și d Anime Store în același timp. Site-ul web a dezvăluit, de asemenea, un nou videoclip promoțional și o imagine-cheie. Videoclipul dezvăluie și previzualizează melodia tema de deschidere „spiral” de LONGMAN și melodia tema de final „Musubime” de Yuiko Ōhara.

Animeul va prezenta o distribuție care revine. Noi membri ai distribuției includ:

Haruka Shiraishi ca Sara

Yu Kobayashi ca Suzanne

Wataru Hatano ca Timothy

Chiharu Sawashiro ca Mimir

Itaru Yamamoto ca Patris

Kousuke Toriumi ca Soldat Heckler

Crunchyroll va transmite noul sezon pe măsură ce acesta este difuzat.

Hiroki Hirano îl înlocuiește pe Manabu Okamoto ca regizor la Studio Bind. Toshiya Ono îl înlocuiește și pe Okamoto ca supraveghetor al scenariului serialului. Sanae Shimada este noul designer de personaje.

Masakazu Miyake revine ca unic director de artă listat, iar Makiko Doi revine ca singurul artist cheie de culoare listat. Personalul care revine include, de asemenea, directorul de compoziție pentru fotografie Shinji Tonsho, editorul Akinori Mishima, directorul de sunet Jin Aketagawa, artistul de efecte sonore Tsutomu Ueno și compozitorul muzical Yoshiaki Fujisawa. EGG FIRM produce.

Seven Seas Entertainment a licențiat atât seria principală de romane ușoare originale a lui Rifujin na Magonote, cât și adaptarea manga a lui Yuka Fujikawa. De asemenea, compania a licențiat manga spin-off Mushoku Tensei: Roxy Gets Serious a lui Shōko Iwami. Seven Seas descrie povestea „fantezie epică și influentă” a romanelor originale:

Dat afară de familia sa și rătăcind pe străzi, un șomer închis, în vârstă de 34 de ani, crede că s-a lovit de fund, la fel cum a fost lovit și ucis de un camion cu viteză! Trezindu-se renascut drept copil într-o lume a săbiilor și a vrăjitoriei, dar cu amintirile primei sale vieți intacte, Rudeus Greyrat este hotărât să nu repete greșelile sale din trecut. El va profita la maximum de această reîncarnare în timp ce pornește în aventura celei de-a doua vieți!

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *