Anime

Moonrise – Primul Trailer Promoțional Anunță Premiera în 2024

Evenimentul live streaming „Netflix Tudum Japan” a dezvăluit duminică un trailer pentru anime-ul „Moonrise”, noul proiect al studioului Wit Studio și al autorului Tow Ubukata, în care și-a anunțat fereastra de lansare în 2024. Netflix a dezvăluit, de asemenea, personalul seriei anime și elementele vizuale cheie.

Hiromu Arakawa este designerul original al personajelor serialului, iar Ayumi Yamada adaptează aceste designuri pentru animație. Ryo Kawasaki compune muzica.

Masashi Koizuka regizează anime-ul.

Ubukata a lansat gratuit un roman prolog în engleză pe Amazon în decembrie 2018, intitulat și Moonrise. Matt Treyvaud a tradus romanul.

Wit Studio a declarat că proiectul „are loc în viitorul apropiat și va fi plasat atât pe Lună, cât și pe Pământ”.
Președintele și CEO-ul Wit Studio, George Wada, descrie proiectul:

„Moonrise va portretiza viețile a doi bărbați, Jack și Al, în timp ce aceștia se confruntă cu diverse greutăți în vasta lume a spațiului cosmic. Toată acțiunea și peisajul din părțile neexplorate ale Lunii vor fi ilustrate folosind un tip inovator de animație, diferit de oricare dintre cele văzute înainte. Dorința mea sinceră este ca acest proiect să inspire viețile contemporane de pretutindeni.”

Lucrarea de debut a lui Ubukata, Kuroi Kisetsu a câștigat primul premiu Sneaker Taisho Gold Prize în 1996. Romanul său Mardock Scramble a câștigat premiul Nihon SF Taisho în 2003. Romanul său istoric The Universe Revealed lansat în 2009 a câștigat Premiul Booksellers, Premiul Yoshikawa Eiji și un premiu Naoki.

Sursă: Youtube Netflix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *