Anime

Mob Psycho 100 III – Un Nou Trailer Pentru Arcul Final

Site-ul oficial pentru „Mob Psycho 100 III”, al treilea sezon al anime-ului de televiziune „Mob Psycho 100” adaptat după manga creată de ONE, a început joi să difuzeze un nou videoclip promoțional pentru arcul final al anime-ului.

Anime-ul a avut premiera pe 5 octombrie pe Tokyo MX și BS Fuji și pe 7 octombrie pe Cartoon Network din Japonia.

Crunchyroll transmite anime-ul în întreaga lume, cu excepția Asiei în japoneză, cu subtitrări în engleză și cu o dublare în engleză, așa cum este difuzat în Japonia. Primele două episoade au fost proiectate în timpul convenției Crunchyroll Expo.

Setsuo Ito, Takahiro Sakurai, Akio Ohtsuka, Miyu Irino și Yoshitsugu Matsuoka își reiau rolurile de Shigeo „Mob” Kageyama, Arataka Reigen, Ekubo, Ritsu Kageyama și, respectiv, Teruki Hanazawa.

Alți membri ai distribuției care se întorc includ:
Takanori Hoshino ca Serizawa
Atsumi Tanezaki ca Tome Kurata
Uki Satake ca Tsubomi
Ayumi Fujimura ca Ichi Mezato
Toshihiko Seki ca Musashi Goda
Yoshimasa Hosoya ca Tenga Onigawara
Regizorul anterior al anime-ului, Yuzuru Tachikawa, este acum creditat ca director executiv, cu Takahiro Hasui ca nou regizor. Hiroshi Seko se întoarce pentru compunerea serialului. Yoshimichi Kameda, Kazuhiro Wakabayashi și Kenji Kawai revin ca designer de caractere, director de sunet și, respectiv, compozitor muzical. Ryō Kōno revine ca director artistic din sezoanele precedente, la fel ca Shihoko Nakayama pentru designul culorilor, Mayuku Furumoto ca director de fotografie și Kiyoshi Hirose ca editor.

MOB CHOIR se va întoarce pentru a interpreta melodia de deschidere a anime-ului „1” și melodia de final „Cobalt”.

Creatorul original de manga ONE a lansat seria Mob Psycho 100 în serviciul Ura Sunday al lui Shogakukan în 2012 și mai târziu în aplicația Manga ONE a lui Shogakukan în 2014. A încheiat seria în decembrie 2017. Shogakukan a publicat cea de-a 16-a și ultima compilație manga în aprilie 2018. Dark Horse Comics publică manga și manga spinoff Mob Psycho 100: Reigen în engleză.

Primul sezon al anime-ului a avut premiera în Japonia în iulie 2016, iar al doilea sezon a avut premiera în ianuarie 2019. Crunchyroll a transmis în flux ambele seriale așa cum au fost difuzate în Japonia. Funimation a difuzat dub-uri în engleză pentru anime și a lansat ambele serii în video pentru tv. Primul serial a fost difuzat pe blocul de programare Toonami de la Adult Swim începând cu octombrie 2018.

Evenimentul „The Mob Psycho 100 REIGEN: The Miraculous Unknown Psychic” a debutat în martie 2018, iar Crunchyroll a transmis anime-ul. Crunchyroll și Funimation au transmis ulterior anime-ul cu un dublaj.

Manga a inspirat și o serie live-action care a avut premiera pe Netflix în Japonia în ianuarie 2018 și în afara Japoniei în mai 2018.

Prima piesă de teatru a manga a avut loc în ianuarie 2018, iar a doua piesă de teatru a avut loc în septembrie 2018. O a treia piesă de teatru a avut loc în august 2021.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *