Anime

Mashle: Magic and Muscles – Un Nou Trailer

Evenimentul Jump Festa ’23 de duminică a dezvăluit un nou videoclip promoțional pentru adaptarea anime de televiziune a manga Mashle: Magic and Muscles de și a dezvăluit premiera anime-ului din aprilie 2023. Evenimentul a dezvăluit și un nou poster.

Distribuția anime-ului anunțată anterior include:

Chiaki Kobayashi ca Mash Burned Dead
Reiji Kawashima ca Finn Ames
Kaito Ishikawa ca Lance Crown
Takuya Eguchi ca Dot Barrett
Reina Ueda ca Lemon Irvine
Hiroaki Hirata ca narator
Tomonari Tanaka ( Engage Kiss, Visual Prison ) regizează animeul la A-1 Pictures. Yousuke Kuroda ( My Hero Academia toate cele șase sezoane, Mobile Suit Gundam 00 ) se ocupă de scenariile serialului, iar Hisashi Higashijima (animația cheie pe Tada Never Falls in Love ) este designerul de caractere. Masaru Yokoyama (2019 Fruits Basket, Astra Lost in Space ) compune muzica.

Manga a intrat în arcul final cu cel de-al 12-lea volum de carte compilată, care a fost livrat pe 4 iulie. Shueisha a publicat cel de-al 14-lea volum al manga pe 2 decembrie și va publica cel de-al 15-lea volum pe 3 februarie.

Atât serviciul Shonen Jump de la Viz Media, cât și serviciul MANGA Plus de la Shueisha publică manga digital în engleză. Viz Media lansează și manga în format tipărit. Shueisha descrie manga:

Aceasta este o lume a magiei în care magia este folosită pentru orice. Dar în adâncul pădurii există un tânăr care își petrece timpul antrenându-se și îngroșându-se. Nu poate folosi magia, dar se bucură de o viață liniștită alături de tatăl său. Dar într-o zi, viața lui este pusă în pericol! Îl va proteja corpul musculos de utilizatorii de magie care sunt gata să-l prindă? Mușchii antrenați cu putere zdrobesc magia pe măsură ce începe această fantezie magică anormală!

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *