Anime

Mashle: Magic and Muscles – O Nouă Adaptare – Trailer

Aniplex a dezvăluit un nou videoclip promoțional pentru adaptarea anime de televiziune a manga Mashle: Magic and Muscles.

Videoclipul dezvăluie că Chiaki Kobayashi îl va juca pe Mashle în anime.

Evenimentul a dezvăluit și personalul emisiunii. Tomoya Tanaka ( Engage Kiss, Visual Prison ) regizează animeul la A-1 Pictures. Yousuke Kuroda ( My Hero Academia toate cele șase sezoane, Mobile Suit Gundam 00 ) se ocupă de scenariile serialului, iar Hisashi Toshima (animația cheie pe Tada Never Falls in Love ) este designerul de personaje. Masaru Yokoyama (2019 Fruits Basket, Astra Lost in Space ) compune muzica.

Anime-ul va avea premiera în 2023 și este listat ca o adaptare anime „completă”.

Manga a intrat în arcul final cu al 12-lea volum, care a fost livrat pe 4 iulie. Al 13-lea volum va fi lansat pe 4 octombrie.

Atât serviciul Shonen Jump de la Viz Media, cât și serviciul MANGA Plus de la Shueisha publică manga digital în engleză. Viz Media lansează și manga în format tipărit. Shueisha descrie manga:

Aceasta este o lume a magiei în care magia este folosită pentru orice. Dar în adâncul pădurii există un tânăr care își petrece timpul antrenându-se și îngroșându-se. Nu poate folosi magia, dar se bucură de o viață liniștită alături de tatăl său. Dar într-o zi, viața lui este pusă în pericol! Îl va proteja corpul musculos de utilizatorii de magie care sunt gata să-l prindă? Mușchii antrenați cu putere zdrobesc magia pe măsură ce începe această fantezie magică anormală!

Sursă: Eveniment Aniplex

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *