Anime

Masamune-kun’s Revenge R – Sezonul 2 Publică Primul Trailer Promoțional

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune „Masamune-kun’s Revenge R”, mai numit și „Masamune-kun no Revenge R”, adaptat dupa manga lui Tiv, a dezvăluit vineri primul videoclip promoțional pentru cel de-al doilea sezon al serialului. Videoclipul dezvăluie că anime-ul va avea premiera în primăvara anului 2023 și, de asemenea, dezvăluie și previzualizează melodia de deschidere „Please, please!” a lui Ayaka Ohashi.

Site-ul a dezvăluit, de asemenea, mai mulți membri ai distribuției incluzand: Miku Itō în rolul Muriel Besson și Yasuyuki Kase în rolul lui Frank Besson.

Adaptarea anime pentru televiziune a avut premiera în ianuarie 2017. Crunchyroll a difuzat serialul în timp ce a fost difuzat în Japonia, iar Funimation a transmis un dublaj în engleză.

Seven Seas Entertainment a licențiat manga în America de Nord și descrie povestea:
„Fiind un copil supraponderal, Makabe Masamune a fost tachinat și hărțuit fără milă de o anumită fată, Adagaki Aki. Hotărât să se răzbune într-o zi asupra ei, Makabe începe un regim riguros de auto-îmbunătățire și transformare personală.
Ani mai târziu, Masamune reapare ca un om nou. Frumos, popular, cu note perfecte și bun la sport, Masamune-kun se transferă la școala lui Aki și este de nerecunoscut pentru ea. Acum, Masamune-kun este gata să se confrunte cu fata care l-a agresat cu mulți ani în urmă și să o umilească în cele din urmă. Dar răzbunarea va fi la fel de dulce pe cât credea el?”

Manga a fost lansată în revista Monthly Comic Rex a lui Ichijinsha în 2012 și s-a încheiat în iunie 2018. Un disc anime original (OAD) pe care Ichijinsha l-a inclus împreună cu al 10-lea volum manga, spune și o „poveste de după” pentru manga. Volumul a fost livrat în iulie 2018.

Manga a primit un capitol special în august 2020 despre Masamune și Aki, după capitolul final din manga originală.

Takeoka și Tiv au lansat manga spin-off Masamune-kun no Revenge after school (Masamune-kun’s Revenge after school) în Monthly Comic Rex septembrie 2018 și au încheiat-o în ianuarie 2019. Ichijinsha a publicat poveștile într-un volum de carte compilată ca „volumul 11 ” din manga în aprilie 2019, iar Seven Seas Entertainment a publicat volumul în iunie 2020.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *