Anime

Malevolent Spirits: Mononogatari – Sezonul 2 – Trailer

Contul oficial de Twitter pentru anime-ul Malevolent Spirits: Mononogatari a anunțat marți că al doilea sezon va avea premiera în iulie. Contul a distribuit și un videoclip teaser.

Ryuichi Kimura regizează serialul la BN Pictures. Keiichirō Ōchi se ocupă de compoziția serialului. Shiori Fujisawa proiectează personajele. John Kanda și XELIK compun muzica. ARCANA PROJECT interpretează tema de deschidere „Koigoromo”, iar TRUE interpretează tema de final „rebind”.

Seven Seas lansează manga în engleză. Compania descrie povestea:

Când spiritele trec în lumea umană, ele pot poseda obiecte vechi și pot obține o formă fizică: un tsukumogami. Tsukumogami poate fi blând, violent sau undeva la mijloc, așa că clanul Saenome îi ajută în mod pașnic să-i trimită înapoi în lumea spiritelor pentru a evita distrugerea.
Kunato Hyouma este un membru al clanului, dar este… mai puțin pașnic, din moment ce îi ține ranchiuna de când un tsukumogami i-a furat ceva important. De teamă că mânia neplăcută a lui Hyouma în a face față acestor spirite va duce la catastrofe supranaturale, bunicul lui Hyouma îl trimite să locuiască la Kyoto cu Nagatsuki Botan, o tânără neobișnuită care de fapt trăiește cu tsukumogami ca o familie! Poate Hyouma să învețe să-și controleze emoțiile atunci când are de-a face cu tsukumogami sau propriul său spirit este sortit să fie stăpânit de furie pentru totdeauna?

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *