Anime

Make My Day – Anunță Debutul din Februarie 2023

Evenimentul live streaming „Netflix Tudum Japan” de duminică a dezvăluit că filmul anime „Make My Day” va fi lansat pe Netflix în februarie 2023.

Evenimentul a dezvăluit, de asemenea, distribuția principală, noi capturi de ecran și o imagine de design mecanic pentru robotul cu două picioare Casper. Yasuo Ohtagaki a furnizat designul original, iar Shoji Kawamori a finalizat designul.

Anime-ul îl va avea în rolurile principale pe Masaomi Yamahashi în rolul lui Jim, Ayahi Takagaki în rolul Mariei, Kazuhiro Yamaji în rolul lui Walter și Akio Ohtsuka în rolul comandantului Bark.

Filmul este o adaptare a unei povești originale a creatorului manga Yasuo Ohtagaki. Makoto Honda regizează filmul, iar studioul taiwanez 3D CG 5 Inc. animează și oferă design de personaje.

Yumiko Yoshizawa scrie scenariul. Designerul mecanic Macross Shoji Kawamori și Kiyotaka Oshiyama sunt ambii designeri mecanici pentru film. Kensuke Ushio compune muzica.

Netflix descrie povestea:
„Pe o planetă rece de gheață și zăpadă, creaturi misterioase au apărut dintr-o dată din subteranul întunecat și au început să atace locuitorii. Poate omenirea să supraviețuiască terorii care pândesc dincolo de orizont?”

Netflix a anunțat în februarie 2020 că a colaborat cu mai mulți creatori, inclusiv Ohtagaki, pentru a-și extinde gama de anime.

Sursă: Twitter Netflix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *