Anime

Mairimashita! Iruma-kun – Sezonul 3 Publică un Nou Trailer

Contul oficial de Twitter al anime-ului de televiziune „Welcome to Demon School, Iruma-kun”, mai numit și „Mairimashita! Iruma-kun”, adaptat după manga creată de Osamu Nishi, a început să difuzeze un videoclip promoțional pentru cel de-al treilea sezon al emisiunii. Videoclipul prezintă melodia de deschidere „Girigiri Ride it Out” (On the Edge Ride it Out) interpretată de EXILE TRIBE. Al treilea sezon va debuta pe 8 octombrie.

Noii membri ai distribuției includ:
Junko Takeuchi ca Barbatos Bachiko
Kishō Taniyama ca generalul Furfur
Mariko Kouda ca Boar
Masami Iwasaki în rolul domnului Hat
Hiroki Yasumoto ca Orobas Coco
Kentaro Kumagai ca Ichiro Androalphus
Sho Nogami ca Niro Androalphus

Noul sezon se va concentra pe Iruma care va concura cu colegii de clasă pentru a strânge ingrediente într-o junglă demonică, pregătindu-se pentru festivalul recoltei.

Al treilea sezon include membrii personalului principal care revin. Makoto Moriwaki se întoarce pentru a regiza cel de-al treilea sezon la Bandai Namco Pictures, iar Kazuyuki Fudeyasu se ocupă din nou de compoziția serialului. Yumiko Hara este noul designer de personaje. Akimitsu Honma compune din nou muzica.

Unitatea pop house Wednesday Campanella va interpreta piesa tematică de final „Nabe Bugyо̄” (Hotpot Boss).

Primul anime a avut premiera în octombrie 2019 la NHK Educational și a avut 23 de episoade. Crunchyroll a transmis anime-ul așa cum a fost difuzat în Japonia sub titlul Welcome to Demon School, Iruma-kun și a transmis, de asemenea, un dublaj în engleză. Cel de-al doilea sezon a avut premiera în aprilie 2021. Crunchyroll a transmis serialul în timp ce a fost difuzat și a debutat cu o dublare în engleză în iunie 2021.

Nishi a lansat manga în revista Weekly Shōnen Champion în martie 2017.

Povestea „Mairimashita! Iruma-kun” îl urmărește pe Iruma, un băiat bun de 14 ani ai cărui părinți îl vând demonilor pentru propriile interese egoiste. Cu toate acestea, demonul căruia este vândut nu are nici un nepot al său, așa că îl iubește pe Iruma și îl trimite la școala de demoni.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *