Anime

Magical Girl Magical Destroyers – Publică 2 Noi Trailere

Site-ul oficial pentru „Mahō Shōjo Magical Destroyers”, mai numit „Magical Girl Magical Destroyers”, un anime de televiziune original al creatorului de artă și muzică underground Jun Inagawa, a început să difuzeze vineri două videoclipuri promoționale noi. Primul videoclip promoțional îl prezintă pe Otaku Hero. Cel de-al doilea videoclip dezvăluie un nou joc pentru smartphone al anime-ului, intitulat „Magical Girl Destroyers Kai”.

Anime-ul va avea premiera în aprilie în blocul de programare Animeism pe canalele MBS, TBS și BS-TBS.

Jocul va prezenta eroinele anime-ului Anarchy, Blue și Pink. Sumire Uesaka va da vocea unei noi eroine pentru jocul numit Peace. Ea interpretează, de asemenea, piesa tematică a jocului „Rebellion”. O campanie de preînregistrare va începe pe 1 februarie.

Anime-ul este despre patru otaku care vor lupta pentru libertate, când o forță misterioasă începe brusc să elimine cultura otaku în anul 2008.

Distribuția principală a anime-ului include:
Makoto Furukawa ca eroul Otaku
Fairouz Ai ca Anarhie
Aimi ca Blue
Tomoyo Kurosawa ca Pink

Vocea actriță a lui Blue, Aimi, interpretează tema de deschidere „MAGICAL DETROYER”, iar unitatea de artiști a compozitorului Akira Hashiba interpretează tema melodiei de final „Gospelion in a classic love”.

Inagawa este creditat pentru poveste și designul original al personajelor, bazat pe concepte din proiectele sale artistice anterioare. Hiroshi Ikehata regizează anime-ul la Bibury Animation Studio. Masao Kawase este asistentul de regie. Daishiro Tanimura este responsabil de scenariile serialului.

Inagawa a regizat un teaser live-action anterior, în timp ce Udai a fost creditat pentru „film”. Manjimaru Shimada a fost, de asemenea, creditată drept „fată magică”, iar Ucary & the Valentine au compus muzica. Anan Kaminaka a fost producător. Designerul grafic GUCCIMAZE a conceput logo-ul.

Inagawa este cunoscut pentru estomparea granițelor dintre diferitele subculturi, cum ar fi anime-ul și muzica. În timp ce Inagawa a colaborat cu numeroase mărci de îmbrăcăminte și muzicieni, acesta este primul proiect în care a reușit să creeze ceea ce „și-a dorit cu adevărat să facă”.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *