Anime

Lycoris Recoil – Un Nou Trailer Promoțional

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune original al regizorului Shingo Adachi, Lycoris Recoil, a dezvăluit miercuri cel de-al treilea videoclip promoțional și un nou poster.

Anime-ul a avut premiera pe 2 iulie. Crunchyroll transmite anime-ul în timp ce este difuzat în Japonia și transmite, de asemenea, un dublaj în engleză.

Crunchyroll descrie anime-ul:
„Pentru aceste zile pașnice, există un secret în spatele tuturor.
O organizație secretă care previne crimele: „DA – Direct Attack”. Și grupul lor de agenți cu fete: „Lycoris”. Această viață de zi cu zi liniștită se datorează acestor fete tinere. Elita Chisato Nishikigi este cel mai puternic agent Lycoris din toate timpurile, alături de Takina Inoue, talentata, dar misterioasa Lycoris, lucrează împreună la una dintre filialele sale – Café LycoReco.

Aici, comenzile pe care le primește această cafenea variază de la cafea și dulciuri la îngrijirea copiilor, cumpărături, predarea japoneză studenților străini etc. În mare parte sunt sarcini nepotrivite pentru Lycoris.

Pacifista cu spirit liber și optimist, Chisato, împreună cu Takina, o fire cu capul rece și eficientă, încep împreună viața haotică de zi cu zi!”

Anime-ul are debutul regizoral al lui Adachi. Înainte de acest anime, Adachi a fost designerul de personaje și directorul șef de animație pentru Sword Art Online și Wagnaria!!. Imigimuru proiectează anime-ul de televiziune, iar A-1 Pictures produce proiectul. Autorul Ben-To Asaura a scris povestea. Kimika Onai a conceput uniformele personajelor.

ClariS interpretează tema de deschidere „ALIVE”, iar Sayuri interpretează tema de final „Hana no Tō” (Flower Tower).

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *