Anime

Lycoris Recoil – Un Nou Trailer În Care O Prezintă pe Kurumi

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune original Lycoris Recoil, creat de regizorul Shingo Adachi, a postat miercuri cel de-al patrulea și ultimul videoclip promoțional al anime-ului în care o evidențiază pe Kurumi.

Povestea este plasată în „Lyco-Reco” (Riko-Riko), o cafenea în stil japonez din centrul vechi al orașului Tokyo. Cafeneaua primește comenzi pentru orice, de la cafea delicioasă la dulciuri dulci… și poate ceva în plus, cum ar fi de-a face cu copiii, negocieri de afaceri, sfaturi de dragoste, unu-la-unu despre zombi și monștri uriași și multe altele. „Indiferent ce ai comanda, noi o servim…!”

Animeul va fi debutul regizoral al lui Adachi. Înainte de acest anime, Adachi a fost designerul de personaje și directorul șef de animație pentru Sword Art Online și Wagnaria. Imigimuru proiectează anime-ul de televiziune, iar A-1 Pictures produce proiectul. Autorul Ben-To Asaura a scris povestea. Kimika Onai a conceput uniformele personajelor.

Anzai și Wakayama vor apărea la proiecția în avans a primelor trei episoade la teatrul TOHO CINEMAS Kinshichō Rakutenchi din Tokyo pe 12 iunie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *