Anime

Lycoris Recoil – Trailer – Premiera

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune original Lycoris Recoil, a postat vineri un videoclip care dezvăluie și previzualizează piesa de deschidere a lui ClariS , „ALIVE”.
Anime-ul va avea premiera pe canalele Tokyo MX, Tochigi TV, Gunma TV și BS11 (precum și pe serviciul de streaming Abema din Japonia) pe 2 iulie, la 23:30 (10:30 EDT). De asemenea, va rula pe canalele Asahi Broadcasting Corporation TV, Mētele și AT-X, plus pe mai multe servicii de streaming din Japonia. Crunchyroll va transmite în flux anime-ul pe măsură ce acesta este difuzat în Japonia și, de asemenea, va difuza un dub în engleză .

Povestea descrie „viața de zi cu zi absurdă” în „Lyco-Reco” (Riko-Riko), o cafenea în stil japonez din centrul vechi al orașului Tokyo. Cafeneaua primește comenzi pentru orice, de la cafea delicioasă la dulciuri dulci… și poate ceva în plus, cum ar fi de-a face cu copiii, negocieri de afaceri, sfaturi de dragoste, unu-la-unu despre zombi și monștri uriași și multe altele. „Indiferent ce ai comanda, noi o servim…!”

Animeul este debutul regizoral al lui Adachi. Înainte de acest anime, Adachi a fost designerul de personaje și directorul șef de animație pentru Sword Art Online și Wagnaria!! (Lucru!!). Imigimuru ( This Art Club Has a Problem! ) proiectează anime-ul de televiziune, iar A-1 Pictures produce proiectul. Autorul Ben-To Asaura a scris povestea. Kimika Onai ( Nogizaka46 , Sakurazaka46 outfits) a conceput uniformele personajelor.

Sayuri interpretează melodia de final „Hana no Tō” (Flower Tower).

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *