Anime

Lycoris Recoil – Primul Trailer publicat în care prezintă cafeneaua și personalul colorat

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune original al regizorului Shingo Adachi, Lycoris Recoil, a postat vineri primul videoclip promoțional complet al anime-ului. Spre deosebire de videoclipul promoțional teaser de luna trecută, acest nou videoclip conține imagini animate reale din serie. Serialul va avea premiera în iulie.

Povestea este plasată în „Lyco-Reco” (Riko-Riko), o cafenea în stil japonez din centrul vechi al orașului Tokyo. Cafeneaua primește comenzi pentru orice, de la cafea delicioasă la dulciuri dulci… și poate ceva în plus, cum ar fi de-a face cu copiii, negocieri de afaceri, sfaturi de dragoste, unu-la-unu despre zombi și monștri uriași și multe altele. „Indiferent ce ai comanda, noi o servim…!”

Distribuția include:

Chika Anzai în rolul Chisato Nishikigi care zâmbește mereu
Shion Wakayama ca Takina Inoue, mai rezervată și mai serioasă
Ami Koshimizu ca Mizuki Nakahara, care are în jur de 30 de ani și caută cu disperare căsătorie
Misaki Kuno în rolul lui Kurumi, care nu vrea să lucreze
Kosuke Sakaki ca Mika, managerul cafenelei

Animeul va fi debutul regizoral al lui Adachi. Înainte de acest anime, Adachi a fost designerul de personaje și directorul șef de animație pentru Sword Art Online și Wagnaria. Imigimuru proiectează anime-ul de televiziune, iar A-1 Pictures produce proiectul. Autorul Ben-To Asaura a scris povestea. Kimika Onai a conceput uniformele personajelor.

Anzai și Wakayama vor apărea la proiecția în avans a primelor trei episoade la teatrul TOHO CINEMAS Kinshichō Rakutenchi din Tokyo pe 12 iunie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *