Manga

Lycoris Recoil – O Nouă Adaptare – Premiera

Numărul din septembrie al revistei Comic Flapper a lui Kadokawa a dezvăluit vineri că anime-ul original de televiziune Lycoris Recoil va avea o adaptare manga care va fi lansată în următorul număr al revistei pe 5 septembrie. Yasunori Bizen desenează manga.

Anime-ul a avut premiera pe 2 iulie. Crunchyroll transmite anime-ul în timp ce este difuzat în Japonia și va difuza și un dub în engleză. Crunchyroll descrie anime-ul:

Pentru aceste zile pașnice, există un secret în spatele tuturor.
O organizație secretă care previne crimele: „DA – Direct Attack”. Și grupul lor de agenți numai fete: „Lycoris”. Această viață de zi cu zi liniștită se datorează acestor fete tinere. Elita Chisato Nishikigi este cea mai puternică agentă Lycoris din toate timpurile. Alături de Takina Inoue, talentata, dar misterioasa Lycoris. Ele lucrează împreună la una dintre filialele sale – Café LycoReco.

Aici, comenzile pe care le primește această cafenea variază de la cafea și dulciuri la îngrijirea copiilor, cumpărături, predarea japoneză studenților străini etc. În mare parte sunt sarcini nepotrivite pentru Lycoris.

Pacifista cu spirit liber și optimistă, Chisato și cu capul rece și eficientă Takina. Începe viața haotică de zi cu zi a acestui duo nepotrivit!

Sursă: Site-ul Comic Flapper

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *