Anime

Liar Liar – Un Nou Trailer – Premiera

Site-ul oficial pentru anime-ul adaptat după seria de romane ușoare Liar Liar a început să difuzeze vineri un nou videoclip promoțional pentru anime. Teaserul dezvăluie distribuția principală a anime-ului, personalul și premiera televizată din 2023.

Site-ul a dezvăluit și un poster pentru anime.

Membrii distribuției includ:

Genta Nakamura ca Hiroto Shinohara

Yukina Shutō ca Shirayuki Himeji

Wakana Kuramochi ca Sarasa Saionji

Satoru Ono și Naoki Matsuura ( regizorul episodului Girls’ Frontline ) regizează anime-ul la GEEKTOYS. Momoko Toyoda ( scenarist pentru episodul Shadows House ) este responsabilă de scenariile serialului. Yumi Nakamura ( Wotakoi: Love is Hard for Otaku OVA 2-3 character designer) este proiectarea personajelor. Aya Aburagi este artistul cheie de culoare, iar Ji Woo Park este directorul artistic. Baek Ryun Chae este directorul tehnic, iar Keisuke Yanagi se ocupă de editare. Ryousuke Naya este directorul de sunet. Kuniyuki Takahashi și Keiichi Hirokawa de la MONACA compun muzica cu MONACA CyberAgent ca producător muzical.

Povestea „Academiei x joc minții x comedie romantică” are loc pe insula „Academiei”, unde studenții se luptă pentru a-și stabili clasamentul. Hiroto Shinohara a obținut cea mai mare notă vreodată la examenul de admitere la această școală, cel mai dur din întreaga țară. În prima sa zi la școală, el o învinge pe anterioară regină, Sarasa Saionji, și devine cel mai rapid elev care s-a alăturat vreodată elitei școlii „Șapte stele”.

Numai că nu a făcut-o cu adevărat. Totul este o minciună. Acum, pentru a-și menține clasamentul de top, trebuie să lupte cu aceste jocuri mintale din școală cu minciuni și cacealma. El face tot ce este nevoie cu ajutorul drăgălașei „servitoarei trișoare” Shirayuki Himeji (cu vocea lui Miku Itō într-un videoclip promoțional anterior) și chiar cu Saionji (care este de fapt o falsă).

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *