Anime

Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These – sezonul 4 publică un nou trailer

Site-ul oficial pentru „Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These”, noul anime adaptat după romanele științifico-fantastice și epice ale lui Yoshiki Tanaka, a început vineri să difuzeze un nou trailer pentru cel de-al patrulea sezon al anime-ului „Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These – Intrigue”, mai numit și „Ginga Eiyū Densetsu Die Neue These Sakubō”.

Canalul oficial YouTube pentru Production I.G va transmite gratuit primele 24 de episoade din anime în perioada 6-19 august.

Sezonul va avea trei părți cu spectacole limitate de trei săptămâni, începând cu 30 septembrie, 28 octombrie și 25 noiembrie. Sezoanele anterioare au fost difuzate mai întâi în cinematografe, înainte de difuzare ca episoade anime de televiziune.

Posterul îl prezintă pe Adrian Rubinsky, Landesherr al Dominiului Liber din Phezzan, împreună cu tovarășul său Dominique Saint-Pierré. Imaginea evidențiază intrarea majoră a mercantilei Phezzan Dominion în poveste.

Primul sezon, The Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These Kaikō (The New Thesis: Star-Crossed), a fost difuzat ca o serie de 12 episoade care a avut premiera în aprilie 2018. Cele trei filme din cel de-al doilea „sezon” al serialului, Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These Second (The Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These Seiran), deschis în toamna anului 2019.

Legend of the Galactic Heroes: Die Neue These – Collision, cel de-al treilea sezon, a debutat în cinematografe, primele două fiind lansate pe 4 martie și 1 aprilie. Al treilea lungmetraj a fost deschis vineri. Al treilea sezon rulează și la televiziune cu 12 episoade (numerotate ca episoadele 25-36 din seria generală).

Hiroyuki Sawano a marcat și a aranjat piesa tematică a sezonului, „dust”, care este, de asemenea, debutul profesional al artistului de cover-uri de pe YouTube SennaRin. Artistul canON a scris versurile.

Crunchyroll a început difuzarea celui de-al treilea sezon al anime-ului în martie și a început să difuzeze un dublaj în engleză pe 7 aprilie.

Dezvoltatorul de jocuri Aiming creează Ginga Eiyū Densetsu: Die Neue Saga (Legend of the Galactic Heroes: The New Saga), un nou joc de strategie pentru smartphone bazat pe anime.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *