Anime

Kubo Won’t Let Me Be Invisible – Primul Trailer – Premiera

Kadokawa a început să difuzeze primul videoclip promoțional pentru anime-ul de televiziune al manga Kubo Won’t Let Me Be Invisible ( Kubo-san wa Mob o Yurusanai ) și dezvăluie că seria va avea premiera în 2023.

Anime-ul îi va avea în rolurile principale pe Kana Hanazawa în rolul Nagisa Kubo și pe Kengo Kawanishi în rolul Junta Shiraishi.

Kazuomi Koga ( Rent-A-Girlfriend ambele sezoane, Rainy Cocoa, Welcome to Rainy Color ) regizează anime-ul la studioul PINE JAM ( Do It Yourself!!, Kageki Shoujo!! ). Yūya Takahashi ( Laughing Under the Clouds, Lupin III: Part IV, Luck & Logic ) supraveghează și scrie scenariile serialului, iar Yoshiko Saitō ( Comic Girls ) proiectează personajele pentru animație.

Viz Media lansează manga în format digital și tipărit în engleză. Serviciul MANGA Plus al lui Shueisha lansează, de asemenea, manga în engleză digital și descrie povestea:

Liceanul din primul an, Junta Shiraishi este un personaj mafiot care trece neobservat chiar și atunci când stă chiar lângă tine. Dar colega lui de clasă, „frumusețea la nivel de eroină” Kubo, îl observă mereu și este acolo să-l tachineze. Oricine poate deveni special pentru cineva, dar ar putea fi puțin prea devreme pentru a numi aceste sentimente „dragoste”. Poate că această poveste este încă la doi pași de a fi o comedie romantică – să-i spunem o comedie dulce în care un personaj de fundal devine vizibil!
Yukimori a lansat manga în revista Weekly Young Jump a lui Shueisha în octombrie 2019. Manga rulează și pe site-ul și aplicația Shonen Jump+. Shueisha a publicat cel de-al nouălea volum al manga pe 18 mai.

Sursă: Comic Natalie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *