Anime

Kaiketsu Zorori Movie: Lalala Star Tanjou – Un Nou Trailer

Canalul oficial de YouTube pentru Tokyo Theatre a început să difuzeze un nou trailer pentru Kaiketsu Zorori: Lalala♪ Star Tanjō (A Star Is Born, o referire la filmele americane cu același nume), primul film anime nou după 5 ani. Trailer-ul prezintă melodia „Audition e Ikō” (Let’s Go to the Audition) de către actorii vocali pentru Zorori ( Kōichi Yamadera ) și Hipopo ( Erika Ikuta ), și piesa „Jishin Manman yo” (Full of Confidence) de Erika Ikuta.

Filmul are premiera pe 9 decembrie.

Filmul se va baza pe cartea Kaiketsu Zorori: Star Tanjō din 2019, dar va avea o nouă interpretare a poveștii. Povestea se va centra pe întâlnirea lui Zorori cu o fată pe nume Hipopo, care vrea să fie vedetă, dar nu poate să cânte dintr-un anumit motiv.

Acesta va fi primul film anime nou din franciză de la Kaiketsu Zorori: ZZ no Himitsu din 2017 și marchează cea de-a 35-a aniversare a francizei.

Bandai Namco Pictures și Ajia-do vor produce din nou animația. Atsuhiro Tomioka, scriitorul principal pentru cele două anime de televiziune Kaiketsu Zorori anterioare, se întoarce pentru a scrie scenariul filmului. Kōhei Tanaka, care a compus muzica pentru intrările anterioare din franciză, se întoarce pentru a cânta filmul.

Rikako Aikawa, Motoko Kumai și Yuuki Kaji se vor întoarce din anime-ul de televiziune anterior ca Ishishi, Noshishi și, respectiv, Beat.

Cărțile lui Hara îl urmează pe Zorori, o vulpe bandită răutăcioasă care visează să devină „Regele farselor”. Zorori își propune „să-și construiască propriul castel și să-și facă o prințesă frumoasă soție”, iar el se îmbarcă într-o nenorocire după alta alături de cei doi porcușori de companie, Ishishi și Noshishi.

Sursă: Comic Natalie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *