Anime

Kaiji: Ultimate Survivor – Anunță Dublajul în Engleză

HIDIVE a dezvăluit luni că dublajul în engleză anunțat anterior pentru serialul anime de televiziune „Kaiji: Ultimate Survivor” va debuta cu primele nouă episoade pe 28 noiembrie, la ora 12:00 EST.

Distribuția engleză include:
Jeremy Gee ca Kaiji
David Wald ca povestitor
Dave Harbold în rolul domnului Tonegawa
David Matranga ca Endo
Marty Fleck ca Hyodo
Tyler Galindo ca Furuhata
Sean Patrick Judge ca Ando
Gabriel Regojo ca Funai
Scott Gibbs ca Kitami
Chris Hutchison ca Okabayashi
John Swasey ca Ishida
Bobby Haworth ca Hiena
Matthew Rudd ca Takada
Jay Hickman ca Sakai
Kyle Colby Jones ca Zawa Voice
Ty Mahany ca MIB Kawasaki
John Gremillion ca MIB Ogino

Voci suplimentare includ Mark Mendelsohn, Shannon Reed, Camryn Nunley, Shane Finemore, James Marlor, Patrick Marrero, Shane Finemore, Chris Hutchison, Blake Weir și Johnny Knight.

Kyle Colby Jones regizează dublajul-ul în limba engleză și, de asemenea, scrie scenariul împreună cu Marta Bechtol. Jonathan Rodriguez și Matt Wittmeyer sunt inginerii de sunet. Brent Marshall este responsabil de mix și sound design.

Compania descrie anime-ul:
„Kaiji Ito are probleme serioase. Nu numai că este un neadaptat social, dar este și un mic jucător de noroc. După ce este păcălit să semneze împreună un împrumut pentru prietenul său, el este fortat să datoreze milioanele Yakuza! Lucrurile încep să pară bine când îi s-a dat ocazia de a-și recâștiga viața jucând cu alți participanți norocoși pe o navă misterioasă de cazinou, dar își dă repede seama că în joc sunt mai mult decât bani. În curând, Kaiji și ceilalți concurenți descoperă adâncurile depravării umane când nu mai este nimic de pierdut – în afară de viețile lor.”

Sentai Filmworks a licențiat și anime-ul „Kaiji: Against All Rules”. Sentai Filmworks a lansat ambele anime pe Blu-ray Disc în aprilie 2021.

Pe lângă cele două serii anime de televiziune, manga a inspirat trei filme japoneze live-action, un film chinezesc live-action și un reality game show.

Sursă: HIDIVE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *