Anime

Kaguya-sama wa Kokurasetai – Publică Un Nou Trailer pentru Filmul Anime

Site-ul oficial al anime-ului „Kaguya-sama: Love is War” a început să difuzeze un nou trailer pentru filmul anime „Kaguya-sama wa Kokurasetai: First Kiss wa Owaranai”, mai numit și „Kaguya-sama: Love is War -The First Kiss That Never Ends-”. Trailerul dezvăluie și previzualizează melodia de deschidere a filmului „Love is Show”, interpretată de Masayuki Suzuki și Reni Takagi. Suzuki a interpretat toate melodiile de deschidere pentru serialele de televiziune anterioare ale francizei.

În plus, Aniplex of America a anunțat duminică că filmul va fi lansat în cinematografe selectate din SUA în februarie 2023. O proiecție teaser a filmului a debutat recent la Anime NYC sâmbătă.

Filmul se va deschide în Japonia pe 17 decembrie și va fi difuzat la televiziunea din Japonia după ce va fi difuzat în cinematografe.

Arcul are loc după sfârșitul celui de-al treilea sezon al anime-ului.

Ultimul episod de o oră din „Kaguya-sama wa Kokurasetai -Ultra Romantic-”, al treilea sezon al serialului, a fost difuzat pe 24 iunie și a anunțat pentru prima dată noul anime.

Al treilea sezon al serialului a avut premiera pe 9 aprilie. Aniplex of America a găzduit proiecția avansată în premieră din SUA pe 2 aprilie la Aratani Theatre din Los Angeles și la Japan Society din New York.

Primul anime de televiziune din manga „Kaguya-sama: Love is War” a lui Aka Akasaka a avut premiera în ianuarie 2019 și a fost difuzat cu 12 episoade. Aniplex of America a transmis serialul pe Hulu, Crunchyroll și FunimationNow. Compania a lansat și anime-ul pe disc Blu-ray.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *