Anime

Kaguya-sama: Love is War – Anunță Un Nou Anime

Site-ul oficial și contul de Twitter pentru anime-ul de televiziune Kaguya-sama: Love is War au anunțat vineri un nou anime pentru serie. Personalul nu a specificat formatul anime-ului, dar va dezvălui mai multe detalii pe site și Twitter la o dată ulterioară.

Ultimul episod de o oră din Kaguya-sama wa Kokurasetai -Ultra Romantic- , al treilea sezon al serialului, a fost difuzat vineri.

Serialul primește un proiect special „Ziua Kaguya” după difuzarea episodului final și va dura 24 de ore.

Al treilea sezon al anime-ului a debutat pe Tokyo MX, BS11, Gunma TV și Tochigi TV pe 9 aprilie. Animeul este difuzat și pe MBS, RKB și TeNY. Serialul este transmis pe Abema. Crunchyroll transmite în flux anime-ul pe măsură ce este difuzat în Japonia și transmite, de asemenea, un dub în engleză .

Aniplex of America a găzduit proiecția avansată în premieră din SUA pe 2 aprilie la Aratani Theatre din Los Angeles și la Japan Society din New York.

Noul sezon prezintă o distribuție și personal care revin.

Masayuki Suzuki s-a întors pentru a cânta tema de deschidere „GIRI GIRI” cu Suu. Airi Suzuki s-a întors pentru a interpreta piesa tematică de final „Heart wa Oteage” (My Heart Does Not Know What to Do).

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *