Anime

Kagami no Kojō – Anunță Distribuția

Site-ul oficial al filmului anime „Lonely Castle in the Mirror”, mai numit și „Kagami no Kojō”, adaptat dupa romanul lui Mizuki Tsujimura, a dezvăluit marți mai mulți membri ai distribuției. Filmul va fi lansat în Japonia pe 23 decembrie.

Distribuția include:

(Rândul de sus, de la stânga la dreapta în imaginea de mai sus)

Sakura Kiryu în rolul lui Aki, o figură de soră mai mare cool și colectată pentru toată lumea
Takumi Kitamura în rolul lui Rion, un jucător de fotbal care se înțelege ușor cu toată lumea
Aoi Miyazaki ca Kitajima-sensei, un profesor bun la o școală alternativă
Rihito Itagaki ca Subaru, care pare să arate un mod detașat de a trăi viața

(Rândul de jos, de la stânga la dreapta în imaginea de mai sus)

Naho Yokomizo ca Fūka, o fată care trăiește pentru pian încă din copilărie
Minami Takayama în rolul lui Masamune, un jucător cu simțul umorului sarcastic
Yuuki Kaji în rolul lui Ureshino, un băiat care merge în ritmul lui și se îndrăgostește ușor
Kumiko Aso ca mama lui Kokoro

Ami Tōma îi dă vocea protagonistului Kokoro, după ce a făcut o audiție pentru rol.

Keiichi Hara regizează filmul la A-1 Pictures. Miho Maruo, care a scris scenariul pentru filmele de la Hara, Miss Hokusai și The Wonderland, scrie scenariul. Keigo Sasaki proiectează personajele și este, de asemenea, directorul șef de animație. Artistul rus Ilya Kuvshinov, care a desenat personajele pentru Țara Minunilor, este creditat pentru conceptul vizual și designul castelului. Harumi Fuuki, care a compus muzica pentru filmele anterioare ale lui Hara, se întoarce. Shochiku distribuie filmul.

Doubleday a lansat romanul în limba engleză în aprilie 2021 și descrie povestea:

„Într-un cartier liniștit din Tokyo, șapte adolescenți se trezesc și constată că oglinzile din dormitorul lor strălucesc. La o singură atingere, ei sunt atrași din viețile lor singuratice într-un castel minunat plin de scări întortocheate, portrete vigilente și candelabre sclipitoare. În acest nou sanctuar, ei se confruntă cu un set de indicii care duc într-o cameră ascunsă, unde unuia dintre ei îi se va îndeplini o dorință. Dar există o problemă: dacă nu pleacă până la ora cinci, vor muri. Pe măsură ce trece timpul, iese la iveală un adevăr devastator: cei care îndrăznesc să-și împărtășească poveștile vor fi pedepsiți.”

Tsujimura a lansat romanul original în Japonia în 2017. A câștigat Premiul vânzătorilor de librări din Japonia în 2018, a ocupat primul loc pe lista Cărții Anului a revistei Da Vinci în 2017 și a câștigat marele premiu la King’s Brunch Book Prize 2017. Erewhon va lansa o versiune cartonată în limba engleză ca o nouă ediție a romanului pe 18 octombrie.

Supremația anime a lui Tsujimura! a inspirat, de asemenea, o viitoare adaptare de film live-action care a fost lansată pe 20 mai. Vertical a lansat romanul în limba engleză în octombrie 2017.

Tsujimura a scris și povestea pentru manga „A School Frozen in Time” a lui Naoshi Arakawa, pe care Vertical a lansat-o în engleză. Tsujimura a scris și scenariul filmului anime „Doraemon the Movie: Nobita’s Chronicle of the Moon Exploration” în 2019.

Sursă: Website Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *