Anime

Jujutsu Kaisen Sezonul 2 – Un Nou Trailer Anunță Debutul în Iulie 2023

Evenimentul Jump Festa ’23 de sâmbătă a dezvăluit un nou videoclip și debutul din iulie 2023 pentru cel de-al doilea sezon al anime-ului „Jujutsu Kaisen”. Anime-ul va fi difuzat pe MBS, TBS și alte 28 de canale afiliate.

Al doilea sezon va fi difuzat timp de două cursuri (sferturi de an) pentru o durată continuă de jumătate de an și va adapta atât arcul „Kaigyoku/Gyokusetsu”, cât și arcul „Shibuya Incident”.

Anime-ul de televiziune Jujutsu Kaisen a avut premiera în octombrie 2020 și a avut 24 de episoade. Crunchyroll a difuzat anime-ul în afara Asiei, pe măsură ce anime-ul a fost difuzat în Japonia și a transmis, de asemenea, dublaje în engleză, spaniolă, portugheză, franceză și germană.

Filmul anime Jujutsu Kaisen 0 s-a deschis în Japonia în decembrie 2021 și s-a deschis cu subtitrare în engleză și cu o dublare în engleză în SUA și Canada pe 18 martie.

Gege Akutami a lansat manga în revista Weekly Shonen Jump a lui Shueisha în martie 2018. Viz Media a publicat primele trei capitole ale manga în limba engleză, simultan cu Japonia, ca parte a inițiativei Jump Start. Când Viz a trecut apoi la noul său model Shonen Jump în decembrie 2018, compania a început să publice noi capitole ale manga digital. Shueisha publică și manga digital pe serviciul său MANGA Plus.

Viz Media descrie primul volum:
„Deși Yuji Itadori arată ca un adolescent obișnuit, puterea sa fizică imensă este ceva de nevăzut! Fiecare club sportiv dorește ca el să se alăture, dar Itadori ar prefera să iasă cu proscrișii școlii în Clubul de Cercetare Ocultă. Într-o zi, clubul reușește să pună mâna pe un obiect blestemat sigilat. Nu știu ei teroarea pe care o vor dezlănțui când vor sparge sigiliul…”

Filmul Jujutsu Kaisen 0 se bazează pe povestea prequel manga „Jujutsu Kaisen 0 Tokyo Toritsu Jujutsu Kōtō Senmon Gakkō” (Jujutsu Kaisen 0: Tokyo Prefectural Jujutsu High School).

Jocul RPG „Jujutsu Kaisen: Phantom Parade” pentru smartphone va fi lansat în primăvara anului 2023.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *