Anime

Jujutsu Kaisen – Sezonul 2 Publică Un Nou Trailer

Evenimentul MAPPA Stage 2023 de duminică a dezvăluit un nou videoclip promoțional pentru cel de-al doilea sezon al anime-ului Jujutsu Kaisen. Videoclipul prezintă în avanpremieră melodia de deschidere a serialului „Ao no Sumika” (Blue House) de Tatsuya Kitani.

Sezonul va avea premiera pe 6 iulie pe MBS și TBS și pe 28 de canale afiliate. Shōta Goshozono (regizorul episodului 8, 17 din Jujutsu Kaisen) îl înlocuiește pe Sunghoo Park ca regizor al anime-ului. Printre noii membri ai distribuției se numără Anna Nagase, în rolul lui Riko Amanai, și Takehito Koyasu, în rolul lui Toji Fushiguro.
Soushi Sakiyama interpretează melodia de final „Akari” (Lantern).

Al doilea sezon va fi difuzat timp de două cursuri(sferturi de an) pentru o difuzare continuă de jumătate de an. Anime-ul va adapta atât arcul „Kaigyoku/Gyokusetsu”, cât și arcul „Shibuya Incident” din manga originală a lui Gege Akutami.

Anime-ul de televiziune Jujutsu Kaisen a avut premiera în octombrie 2020 și a avut 24 de episoade. Crunchyroll a difuzat anime-ul în afara Asiei în timp ce anime-ul a fost difuzat în Japonia și a difuzat, de asemenea, dubluri în engleză, spaniolă, portugheză, franceză și germană.

Filmul anime Jujutsu Kaisen 0 a fost lansat în Japonia în decembrie 2021, iar în SUA și Canada a fost lansat cu subtitrare în limba engleză și cu dublaj în limba engleză în martie 2022.

Gege Akutami a lansat manga în revista Weekly Shonen Jump de la Shueisha în martie 2018. Viz Media publică manga în format digital și tipărit, iar Shueisha publică, de asemenea, manga în format digital pe serviciul său MANGA Plus.

Filmul Jujutsu Kaisen 0 se bazează pe povestea prequel din manga Jujutsu Kaisen 0 Tokyo Toritsu Jujutsu Kōtō Senmon Gakkō (Jujutsu Kaisen 0: Tokyo Prefectural Jujutsu High School) a lui Gege Akutami.

Sursa: Canalul YouTube al TOHO Animation

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *