Manga

Jinrōki Winvurga Hangyaku-hen – O Nouă Manga

Al 12-lea număr din acest an al revistei Young Champion Retsu a lui Akita Shoten a anunțat marți că creatorul manga Sirou Tunasima va lansa o nouă manga intitulată „Jinrōki Winvurga Hangyaku-hen” în primul număr din 2023 al revistei, care va fi lansat pe 20 decembrie.

Noua manga începe cu o fată tânără care și-a pierdut memoria și se trezește într-o lume paralelă și încearcă imediat să salveze o persoană pe nume Kyū de atacul unui lup.

Manga este o continuare a manga „Jinrōki Winvurga” de la Tunasima, care a fost lansată în revista Champion RED a lui Akita Shoten în august 2016 și s-a încheiat pe 6 mai. Akita Shoten a publicat cel de-al 10-lea volum al manga în decembrie 2021. Manga a fost centrată pe o fată pe nume Mashiro, condusă la disperare și la furie după ce satul ei pașnic a fost masacrat și supraviețuitorii înrobiți. Furia ei trezește o armă străveche care va fi unealta ei de a se opune unui imperiu.

Tunasima a lansat manga Jinki în 2000. Tunasima a publicat manga originală „Jinki” în revista Square Enix Monthly Gangan Wing din 2000 până în 2001. Apoi a redenumit manga în „Jinki: Extend” în timpul unei mutari la revista Monthly Comic Blade de la Mag Garden din 2002 până în 2006. După ce Tunasima a retras manga de la Mag Garden din cauza diferențelor creative în 2007, Jinki s-a mutat din nou la revista MediaWorks Monthly Comic Dengeki Daioh în 2008. A patra manga Jinki s-a încheiat în 2008. „Jinki: Extend: Relation” a fost lansată în revista Dragon Age a lui Kadokawa în 2009.

Tunasima a lansat manga „Orichalcum Reycal Duo” în revista Comic Rex a lui Ichijinsha în noiembrie 2013. Manga sa încheiat în al cincilea volum în 2016.

Sursă: Website Akita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *