Anime

Isekai Shōkan wa Nidome Desu – Publică Primul Trailer Promoțional

Site-ul oficial pentru anime-ul de televiziune „Isekai Shōkan wa Nidome Desu”, mai numit și „Summoned to Another World for a Second Time”, sau prescurtat „Isenido”, adaptat după seria de romane a lui Kazuha Kishimoto, a dezvăluit primul trailer al anime-ului, mai multe detalii despre distribuție și personal, artistul temei de deschidere și premiera din primăvara anului 2023.

După cum s-a anunțat anterior, Shunichi Toki îl joacă pe protagonistul Setsu în anime. Noua distribuție include:
Kaori Maeda ca Elka
Satomi Amano ca Yūhi
Fairouz Ai ca Livaia
Saori Ōnishi ca Dezastol

Motoki Nakanishi regizează anime-ul la Studio Elle. Yukihito supraveghează scenariile serialului. Mikako Kunii creează personajele.

Membrii personalului nou anunțați includ:
Director artistic: Hiroshi Gouroku
Design de culoare: Yūsuke Watanabe
Director de fotografie: Tetsuya Nishimura
Editare: Ayako Tan
Regizor de sunet: Hozumi Gōda
Producție de sunet: Jinnan Studio
Compozitor: manzo
Producție muzicală: CREST

S.S.NiRVERGE∀ interpretează tema de deschidere „Continue Distortion”.

Romanele și manga se concentrează pe un bărbat care a fost chemat într-o altă lume pentru a deveni războinic și a salvat lumea. Drept urmare, a devenit foarte popular și își trăiește fericit viața ca un „normie” în această lume nouă. Cu toate acestea, într-o zi, el este prins într-o capcană și este deportat înapoi în lumea sa originală, când era copil. Când crește și este în liceu, este chemat din nou în lumea cealaltă.

Kishimoto a lansat seria de romane pe site-ul web „Shōsetsuka ni Narō” în 2015, iar seria principală s-a încheiat în 2016. Kishimoto a scris și mai multe capitole de epilog pentru serie între februarie 2017 și octombrie 2020.

Futabasha a publicat primul volum de roman tipărit cu ilustrații de 40hara în octombrie 2015 și a publicat al cincilea și ultimul volum în iulie 2017.

Arashiyama a lansat adaptarea manga pe site-ul Web Comic Action în iulie 2018. Futabasha va publica al optulea volum vineri.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *