Anime

Ikenaikyo – Un Nou Trailer Anunță Premiera din Toamnă

Site-ul oficial al adaptării pentru televiziune a seriilor de romane „I’m Giving the Disgraced Noble Lady I Rescued a Crash Course in Naughtiness: I’ll Spoil Her with Delicacies and Style to Make Her the Happiest Woman in the World!”, mai numită și „Konyaku Haki Sareta Reijō o Hirotta Ore ga, Ikenai Koto o Oshiekomu -Oishi Mono o Tabesasete Oshare o Sasete, Sekai Ichi Shiawase na Shōjo ni Produce!-”, prescurtate „Ikenaikyo”, scrise de Sametarō Fukada, a dezvăluit premiera din toamnă. Personalul a dezvăluit, de asemenea, personalul principal, distribuția principală, un videoclip promoțional și un prim poster.

Anime-ul îi va avea în rolurile principale pe Tomokazu Sugita în rolul lui Allen Crawford și pe Saori Hayami în rolul lui Charlotte Evans. Takashi Asami (regizorul episodului pentru Black Clover, Pretty Boy Detective Club) regizează anime-ul la Zero-G și Digital Network Animation. Hiroki Uchida (Requiem of the Rose King, Whisper Me a Love Song) supraveghează scenariul seriei, Miori Suzuki (animatoarea cheie pentru Lupin III: The Woman Called Fujiko Mine, Nisemonogatari) este proiectantul de personaje, iar Masato Kōda (KonoSuba – God’s blessing on this wonderful world!!, Domestic Girlfriend) compune muzica.

Kodansha USA Publishing publică adaptarea manga a lui Ichiho Katsura a romanelor în engleză și descrie povestea:

„Ce are nevoie o tânără nobilă proaspăt trădată de logodnicul ei cel mai mult? Un curs intensiv despre toate lucrurile năstrușnice! Și cine ar putea să o învețe mai bine decât temutul vrăjitor-eremit care, dintr-un motiv sau altul, nu poate să nu o răsfețe la nesfârșit?”

Fukada a lansat povestea pe site-ul Shōsetsuka ni Nar (Let’s Become Novelists!) în august 2019, unde este încă publicată. Shufu to Seikatsu Sha a publicat primul volum de carte din poveste în martie 2020, cu ilustrații de Sakura Miwabe. Ichiho Katsura a lansat o adaptare manga pe site-ul de manga Pash Up! al Shufu to Seikatsu Sha în 2020.

Surse: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *