Anime

IDOLiSH7 Third Beat! – Partea a 2-a Anunță Premiera pe 2 Octombrie

Site-ul oficial pentru „IDOLiSH7 Third Beat!”, cel de-al treilea sezon anime IDOLiSH7, a raportat sâmbătă că a doua jumătate a sezonului va avea premiera pe 2 octombrie. Noile episoade vor începe pe 2 octombrie la ora 22:30 (9:30 a.m. EDT) pe canalul Tokyo MX și serviciul Abema, iar sezonul va continua și pe Sun TV, KBS Kyoto, TV Aichi, TV Hokkaido, TVQ Kyushu Broadcasting Co., Ltd. și BS11.

Evenimentul de sâmbătă a mai anunțat că piesa de deschidere a unității IDOLiSH7 „Wonder Light” va fi pusă în vânzare pe CD pe 2 noiembrie. Jocul francizei pentru smartphone va intra în a doua jumătate a celui de-al treilea sezon al poveștii sale.

Al treilea sezon se desfășoară pe două cursuri separate (sferturi ale anului). Prima jumătate a sezonului a avut premiera în iulie 2021. Crunchyroll a transmis anime-ul.

Personalul din cele două anime-uri anterioare și din anime-ul Vibrato s-au întors pentru al treilea sezon. Makoto Bessho regizează din nou noul sezon la TROYCA, iar Ayumi Sekine este din nou responsabilă de scenariile serialului. Ei Aoki se întoarce pentru a supraveghea, iar Kasumi Fukagawa adaptează din nou desenele originale ale personajelor de Arina Tanemura. Masami Inomata revine ca director șef de animație.

Primul anime de televiziune bazat pe jocul pentru smartphone IDOLiSH7 a avut premiera în Japonia în ianuarie 2018 și a avut 17 episoade. Crunchyroll a transmis serialul în timp ce a fost difuzat. Seria spinoff IDOLiSH7 Vibrato de scurtmetraje anime a fost lansată apoi în februarie 2018.

Al doilea sezon al anime-ului principal a avut premiera pe 5 aprilie 2020. Primul episod a debutat înaintea restului sezonului pe 6 ianuarie 2020, iar Crunchyroll a transmis episodul în aceeași zi. Crunchyroll a transmis anime-ul în timp ce a fost difuzat în Japonia.

Al doilea sezon a fost amânat începând cu al cincilea episod din cauza declarării stării de urgență împotriva răspândirii noului coronavirus (COVID-19). Sezonul a fost reluat cu episodul 3 pe 4 octombrie 2020.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *