Romane

I Kissed My Girlfriend’s Little Sister?! – Se Încheie În Al 4-Lea Volum

Autorul Riku Misora ​​a confirmat duminică pe Twitter că seria de romane ușoare I Kissed My Girlfriend’s Little Sister?! ( Kanojo no Imōto to Kiss wo Shita. ) se va încheia în al patrulea volum, care va fi lansat pe 14 septembrie.

Tentai Books publică seria de romane ușoare în limba engleză și descrie primul volum :

Sora geamănă mai mică a prietenei mele a devenit cumva noua mea soră vitregă?!
„Pari foarte nervos chiar acum. Ești atât de adorabil, frate.”
A trecut o lună de când am început să mă întâlnesc cu Haruka, prima mea iubită. Chiar și astăzi am ajuns la prima bază – ținându-ne de mână!
„Ce iubit rău ești. Să crezi că visezi cu ochii deschiși la sora ta mai mică în timp ce te ții de mână cu iubita ta, dintre toți oamenii!”
Azi este specială și din alt motiv: tatăl meu se recăsătorește, ceea ce înseamnă că am o nouă soră vitregă. Numele ei este Shigure și este aproape imaginea scuipătoare a lui Haruka. Nu este o surpriză însă, având în vedere că ea este de fapt sora geamănă pierdută de mult a lui Haruka! Din cauza circumstanțelor familiale, aceștia au fost despărțiți la naștere.
„E în regulă, frate. Arăt exact ca sora, până la… ei bine, știi. Nu te condamn deloc.”
Prezența ei adaugă o nouă formă de dragoste, răsucită, care se încurcă în viața amoroasă pasională a protagonistului nostru! Nu-i poate spune prietenei lui ce se întâmplă!
Asigurați-vă că vedeți această comedie romantică neplăcută cu o soră vitregă mai degrabă plină de nevoi!

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *