Manga

I Fell for a Fujoshi – O Nouă Manga se Lansează pe 7 Februarie

Serviciul de manga digitală Azuki a anunțat joi că va lansa manga lui Toako intitulată „I Fell for a Fujoshi”, mai numită și „Kusattetemo Kimi ga Suki” sau „I Still Like You Even If You Are Rotten”, în întreaga lume în limba engleză. Primele două capitole vor debuta pe serviciu pe 7 februarie.

Azuki descrie povestea:
„Când frumosul licean Ichirou îi mărturisește dragostea prietenei sale din copilărie Tae, el se așteaptă la o primă dragoste plină de farmec direct din manga shojo preferată. Dar planul lui merge rătăcit, iar Tae crede că își mărturisește dragostea pentru manga Boys Love, și nu pentru ea! Acum, pentru a câștiga inima acestei fujoshi dependentă de BL, Ichirou va trebui să pretindă o pasiune pentru toate lucrurile BL. Această comedie romantică puțin probabilă este plină de neînțelegeri hilare și pași de dragoste greșiți!”

Toako a lansat manga în revista Comic Elmo a Micro Magazine în 2021. Micro Magazine a publicat cel de-al treilea volum de carte compilată din manga pe 10 august.

Azuki a fost lansat în iunie 2021 pe iOS, Android și browser web în limba engleză în întreaga lume, cu excepția Japoniei. Serviciul oferă capitole manga simulpub la scurt timp după lansarea lor în Japonia, pe lângă o bibliotecă de alte titluri. Primul parteneriat al lui Azuki a fost cu Kodansha USA, iar serviciul a oferit titluri din catalogul editorului la lansare.

Utilizatorii gratuiti pot accesa anumite capitole cu reclame. Există, de asemenea, un abonament disponibil pentru clienți pentru 4,99 USD care le permite abonaților să citească manga fără reclame. Dispune și de comentarii pe fiecare capitol pentru discuții cu utilizatorii înregistrați.

Sursă: Twitter Azuki

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *