26 septembrie 2022
Anime

Hikari no Ō – Un Nou Anime cu Premiera in Ianuarie 2023

Anime-ul de televiziune „Hikari no Ō”, mai numit și „The Firecatcher Lord”, adaptat după seria de romane ușoare creată de Rieko Hinata și Akihiro Yamada, a dezvăluit mai mulți membri ai personalului, premiera sa din ianuarie 2023 și un prim poster.

Membrii personalului nou anunțați sunt:
Design de caractere: Takuya Saito
Directori șefi de animație: Takuya Saito, Kazuchika Kise, Toshihisa Kaiya
Muzică: Kenji Kawai
Regizor de sunet: Kazuhiro Wakabayashi

Povestea seriei de romane este plasată într-o lume aflată în urma haotică a ultimului război apocaliptic al umanității. O pădure mare, infestată cu creaturi în flăcări și alte fiare căzute, acoperă lumea, iar buzunare de umanitate trăiesc în mici comunități protejate. Datorită unei arme speciale folosite în Ultimul Război, ființele umane au izbucnit spontan în flăcări chiar și atunci când se apropie doar de o mică sursă de foc. Singura sursă de energie sigură pentru omenire se află în corpurile flăcăriilor, iar datoria de a-i vâna revine apărătorilor de foc care mânuiesc secera, care înfruntă adâncurile pădurii mari. Printre apărători de foc, ei șoptesc povești despre unul care ar fi „lordul apărător de foc”, un individ care va putea recolta focul cometei de o mie de ani, „Scânteia rătăcitoare” care a zburat pe cer de când a fost trimisă sus, înainte de Ultimul Război, dar acum se întoarce pe pământ.

Povestea începe cu Tōko, o fată tânără dintr-un oraș de fabricare a hârtiei care se găsește în pădurea interzisă, asaltată de flamelings, când un apărător de flăcări se grăbește să o protejeze. Într-un alt loc, un tânăr băiat născut în capitală, pe nume Kōshi, își adăpostește sora mai mică după ce și-a pierdut mama din cauza otrăvii din fabrică.

Junji Nishimura regizează anime-ul la Signal.MD și Mamoru Oshii supraveghează și scrie scenariile. Canalul de televiziune cu abonament premium WOWOW va reda anime-ul.

Hinata a debutat prima carte a seriei în decembrie 2018, cu ilustrații realizate de ilustratorul The Twelve Kingdoms și designerul de personaje RahXephon Akihiro Yamada. Hinata a publicat a patra carte din serie pe 3 septembrie 2020, urmată de un volum secundar pe 21 decembrie 2021.

Noul poster Hikari no Ō

Sursă: Comic Natalie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.