Anime

Hikari no Ō – Anunță Sezonul 2

Contul oficial de Twitter al anime-ului de televiziune „The Fire Hunter”, mai numit și „Hikari no Ō”, adaptat după romanele lui Rieko Hinata și Akihiro Yamada, a anunțat sâmbătă, printr-un teaser video, că producția unui al doilea sezon a primit undă verde. Cel de-al 10-lea și ultimul episod al primului sezon a debutat, de asemenea, sâmbătă.

Primul sezon a avut premiera pe 14 ianuarie, la ora 22:30 (8:30 a.m. EST), pe canalul de televiziune premium cu abonament WOWOW. Crunchyroll difuzează anime-ul pe măsură ce este difuzat în Japonia.

Din distribuția anime-ului fac parte:
Misaki Kuno în rolul lui Tōko
Shōya Ishige în rolul lui Kōshi
Maaya Sakamoto în rolul lui Akira
Yoshimasa Hosoya în rolul lui Roroku
Saori Hayami în rolul lui Kira
Megumi Yamaguchi în rolul lui Hinako

Junji Nishimura este regizorul anime-ului la Signal.MD, iar Mamoru Oshii supervizează și scrie scenariile.

Povestea seriei de romane este plasată într-o lume aflată în urma haotică a ultimului război apocaliptic al umanității. O mare pădure, infestată cu creaturi în flăcări și alte fiare căzute, acoperă lumea, iar buzunare de umanitate trăiesc în mici comunități protejate. Din cauza unei arme speciale folosite în Ultimul Război, ființele umane se aprind spontan chiar și atunci când se apropie pur și simplu de o mică sursă de foc. Singura sursă de energie sigură pentru umanitate se află în corpurile flamelingilor, iar datoria de a-i vâna revine securiștilor cu seceră care mânuiesc focul și care înfruntă adâncurile marii păduri. Printre prinzătorii de foc, se șoptesc povești despre cel care va fi „Lordul Prinzător de Foc”, un individ care va fi capabil să culeagă focul cometei de o mie de ani, „Scânteia Rătăcitoare”, care a zburat pe cer de când a fost trimisă înainte de Ultimul Război, dar care acum se întoarce pe pământ.

Povestea începe cu Tōko, o tânără dintr-un oraș de fabricanți de hârtie care se află în pădurea interzisă, asaltată de flăcări, când un flăcău se grăbește să o protejeze. În alt loc, un tânăr născut în capitală, pe nume Kōshi, își adăpostește sora mai mică după ce și-a pierdut mama din cauza otrăvii din fabrică.

Hinata a debutat cu prima carte a seriei în decembrie 2018, cu ilustrații realizate de ilustratorul The Twelve Kingdoms și designerul de personaje RahXephon, Akihiro Yamada. Hinata a publicat cea de-a patra carte din serie pe 3 septembrie 2020, urmată de un volum secundar pe 21 decembrie 2021.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *