Anime

Highspeed Étoile – Publică Trailerul Promoțional

Personalul anime-ului de televiziune „Highspeed Étoile” a dezvăluit vineri primul videoclip promoțional teaser al serialului.

Anime-ul va avea premiera în 2024 și are în rolurile principale:

Fūka Izumi în rolul lui Rin Rindoh.
Yōko Hikasa în rolul Kanata Asakawa.
Shiori Izawa în rolul lui Towa Komachi
Yui Horie în rolul Sofiei Tokitō
Ayaka Suwa în rolul Yōran Ryū
Nana Mizuki în rolul Alice Summerwood
Kenichirō Matsuda în rolul Richard Parker
Kousuke Toriumi în rolul Lorenzo M. Salvatore

Takuya Fujima este designerul original de personaje pentru serial. Site-ul oficial al anime-ului prezintă logo-uri pentru King Amusement Creative Sonic Blade, Yostar, Good Smile Company și Super Formula. Super Formula este un fost serial de curse din Japonia și colaborează la proiect.

Spectacolul urmărește personajul Rin Rindoh. Rin a avut cândva visul de a deveni dansatoare de balet, dar a trebuit să renunțe la acest vis din cauza unei accidentări. Ulterior, ea a devenit o NEET și o gamer care locuia în casa bunicii sale. Dar într-o zi este brusc aruncată în lumea curselor.

Acțiunea anime-ului are loc în viitorul apropiat, unde cea mai recentă tehnologie a făcut ca vehiculele să poată călători cu 500 km/h (aproximativ 310 mph) în siguranță și în condiții de siguranță. Se naște un eveniment de curse de ultimă generație numit NEX Race, care schimbă lumea curselor. NEX Racing dispune de suport pentru controlul AI și de un mecanism „Revolburst”. Un nou venit pe nume Rin Rindoh își va face debutul în NEX Race și va revoluționa și mai mult acest sport.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *